Hon ger ditt ansikte ett lyft – ENTOUCH i Kungliga magasinet

I septembernumret av Kungliga Magasinet fanns en helsida om ENTOUCH där en kortad version av nedanstående text fanns att läsa:
Efter många år som en av Akademiklinikens mest erfarna och uppskattade injektionssköterskor, tog Annika Harlén steget och startade eget.
Och succén lät inte vänta på sig. Många var de kunder som följde med Annika till hennes nya klinik Entouch, ännu fler har strömmat till sedan starten för ett år sedan.
– Jag har ett stort intresse för estetik, former och proportioner berättar Annika. Jag tror att kunderna uppskattar att jag alltid eftersträvar mjukhet och naturliga resultat.

Kliniken Entouch by Annika Harlén ligger centralt belägen på Birger Jarlsgatan, bara ett stenkast från Stureplan. Fyra trappor upp möts kunden av en varm och exklusiv miljö där man känner sig trygg och väl omhändertagen.
Annikas specialitet är ansiktskonturering, utfyllnad av läppar och behandling av rynkor. Hon är också certifierad utbildare i Q-med/Galderma och utbildar sjuksköterskor och läkare i injektionsteknik i Sverige, Norge och Danmark.
Erbjuder det senaste
– Jag ser också till att hela tiden vidareutbilda mig själv för att alltid kunna erbjuda det senaste, berättar Annika. Sedan i våras kan vi till exempel erbjuda Dermapen, en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring.
Men mest populärt bland Annikas kunder är annars “Softlift”.
Annika berättar:
– Ett softlift är en kombinationsbehandling med muskelavslappnade läkemedel för överaktiva muskler mellan t ex ögonbrynen, horisonella linjer i pannan, kråksparkar, sura mungipor eller starka muskler ovanför överläppen. Vi kan också dämpa en överläpp som åker upp ovanför tandköttet när du ler. Allt anpassas efter varje kunds förutsättningar och behov.
Det mesta kan åtgärdas
Hon fortsätter:
– Detta kombineras sedan med hyaluronsyra som är ett ämne som finns i vår vävnad, men avtar med med stigande ålder. Hyaruronsyran vi använder, liknar vår egenproducerade och ger därför inga allergiska reaktioner. Den injiceras i vävnaden för att bygga upp den inifrån och ge tillbaka eller bibehålla spänst, volym och en vacker hud.
Och vad kan man förvänta sig för reslutat?
– Vi kan göra det mesta, berättar Annika. Till exempel bygga upp volym över okben, i mellanansiktet och under ögonen. Vi kan skapa skarpare käklinjer och gömma de s k “hamsterpåsarna”, volym kan ge karaktär till en odefinerad haka, en sned näsa kan fyllas ut och göra näsan rakare, en smal näsa kan breddas, linjerna mellan näsa och mun kan mjukas upp, läpparnas form kan förstärkas – ja, möjligheterna är många!
Det bästa av allt: Resultatet syns direkt och behandlingen medför ingen direkt smärta även om lite ömhet och en viss svullnad förekommer i huden någon dag efter behandlingen.
Om produkterma:
Entouch använder välkända produkter som Botolinumtoxin, Juvederm Volbella, Juvederm Volift, Juvederm Voluma, Emervel Deep, Emervel Classic Teosyal Redensity, Restylane och Perlane.
Bra att veta:
För att minska risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t ex Treo och Magnecyl), NSAID-preparat (t ex Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, Omega 6 och E-vitamin i cirka 5 dagar inför en behandling.