Ta hand om din hud i vinter – tre fina erbjudanden

Peeling, rengöring och fukt – just nu har vi många fina erbjudanden för dig som vill ge lite extra omsorg till en vinterglåmig hud.
Hjälp huden att må bättre, ge den lyster och glans och rensa bort gamla hudceller. En effektiv metod är kemisk peeling från TEOSYAL i kombination med filler, muskelavslappnande eller dermapen.
Under januari-mars kostar Peelingen 600 kronor, ordinarie pris är 1100 kronor.
Glöm inte den viktiga rengöringen
Det är viktigt att få bort smink, och smuts efter en lång dag. Hur rengör du din hud? Här kommer ett paketerbjudande från Beauté Pacifique.
Cleansing Milk 200 ml, är en rengöringsmjölk som rengör utan att torka ut. Används morgon och kväll för avlägsna make-up och orenheter.
Enriched Toner 200 ml, är ett milt alkoholfritt ansiktsvatten för torr och känslig hud. Används morgon och kväll. Kan även användas runt ögonen. Doftar ljuvligt av sommar.
Ordinarie pris är 325 kronor styck. Nu kan du köpa båda för 500 kronor.
A-vitaminkrämmen ger både fukt och styrka
Stärk din hud med SUPER 3 Extra Stark A-vitaminkräm från Beauté Pacifique.
50 ml kostar nu 700 kronor, ordinarie pris är 850 kronor.
Krämen förebygger och reparerar effektivt svåra åldersförändringar, tunn och genomskinlig hud, solskadad hud, oren hud/acne hud.
Fina linjer och rynkor minskar och huden stramas upp och får ett yngre utseende. Krämen stärker också huden så att den blir mer robust och motståndskraftig mot negativ miljöpåverkan. Med hjälp av tre sebum-reglerande ingredienser sänker den också talgproduktionen samt är antibakteriell vilket motverkar följdskador av oren hud, såsom infektioner och ärrbildning.
SUPER 3 är utmärkt som nattkräm för ansikte, hals och dekolletage. Applicera tunt på väl rengjord hud, varannan kväll första två veckorna för att vänja huden vid A-vitaminerna. Därefter kan du gradvis använda den varje kväll. Om du behöver mer fukt kan krämen med fördel kombineras med fuktkräm Enriched Moisturizing Creme.