Corpus Paradoxe Body Oil – vann pris som årets bästa produktVi på ENTOUCH erbjuder Corpus Paradoxe Body Oil som en del av vårt sortiment. Produkten är framtagen för behandling av hela kroppen så att huden känns omedelbart silkeslen efter dusch eller bad. Dessutom vann Corpus Paradoxe Body Oil årets upplaga av Swedish Beauty Awards i kategorin bästa kroppsprodukt.
Motiveringen löd: “I en stilig, skulptural flaska döljer sig lätta och väldoftande droppar med en mängd aktiva ämnen som gör gott på djupet och ger en känsla av allra yppersta lyx.”
Tillsammans med känslan av välbefinnande, ger Corpus Paradoxe Body Oil en nästan medicinskt verkande anti aging-effekt. Detta tack vare två aktiva ingredienser – Resveratrol och Procyanidin som utvinns ur speciella chilenska druvor. Druvorna har utvecklat ett speciellt försvarssystem med Resveratrol och Procyanidin som skyddar dem från fria radikaler. Konkret innebär det att druvan skyddas från t ex solens negativa inverkan. I produkten har samma idé tillämpats för att skydda huden.
Corpus Paradoxe Body Oil kan användas varje dag – t ex direkt efter dusch eller bad.
Egenskaper:

  • Ger anti-oxidativt skydd mot fria radikaler och åldrandets tecken
  • Innehåller två typer av vitamin E
  • Penetrerar huden och gör den mjuk och elastisk
  • Tonar ut färgskillnader i pigmenteringen