Erfarna hudterapeuten Ulrika Norin till Entouch

Vi är väldigt glada över att kunna välkomna hudterapeuten Ulrika Norin till oss!
På ENTOUCH kommer Ulrika att ansvara för hudbehandlingar såsom peelingkurer och Dermapen-behandlingar. Hon kommer också att ge rådgivning inom hudvård liksom behandla med Thermage, vår nya avancerade huduppstramande behandling och ett perfekt alternativ för dig som inte kan, vill eller har tid för kirurgi.
Ulrika kommer närmast från Akademikliniken där hon sedan 2009 har behandlat med avancerad laserteknik. Sammantaget har hon 20 års erfarenhet av både ansikts- och kroppsbehandlingar, bland annat från Hasseluddens Yasuragi, Zence hälsocenter och Grand Hotel i Oslo. Under några år var Ulrika också spachef på Choice Kragerö Spa & Resort.
Ulrika tar emot onsdag 10-18, torsdag 10-19 samt fredag 10-16. Här kan du boka tid hos henne.