Entouch på Sveriges ledande skönhetsmassa – Acadermia

I slutet av november var det dags för Acadermia på Stockholmsmässan. Från ENTOUCH deltog Annika Harlén och Maria Centerman som gav kostnadsfria konsultationer till mässbesökare i Juvederms monter. Vi deltog också i ett spännande seminarium med den brittiske läkaren Raj Acquilla, etablerad expert inom bland annat kosmetisk kirurgi.
Acadermia är Sveriges enda renodlade skönhetsmässa och har på två år blivit en viktig mötesplats inom skönhetsvård där de senaste trenderna och nyheterna inom hud, hår, make up, estetisk kirurgi och behandling presenteras.
På årets Acadermia hade vi fler viktiga ämnen och debatter än någonsin, inte minst en presentation av regeringens Skönhetsutredning med efterföljande heta diskussioner. En del konsumenter dök upp, men mest var det bransch som engagerat lyssnade på dessa föreläsningar. De allra flesta i skönhetsbranschen är seriösa. Vi är måna om patientsäkerheten, vi fortbildar oss ständigt och vi är engagerade.
Mötesplats för hela branschen
Acadermias grundare och VD Catarina Pap de Pestény berättar mer om tanken bakom mässan:
– Acadermia är mötesplatsen för hela skönhetsbranschen – med alltifrån plastikkirurgi till naturlig skönhet. Vi visar upp ledande leverantörer och utbildar konsumenten i att göra säkra val. I år hade vi nya delar som Hår&Salong och Make Up. På catwalken kunde besökaren inspireras av shower, tävlingar och tutorials.
Nästa år, 25-27 november, kommer Acadermia tillbaka med ännu mer inspiration och nyheter. Det kommer att bli ett större fokus på instagram samt Acadermia TV på YouTube.