Glo minerals makeupserie nu på Entouch

Glo minerals – naturlig skönhet med mineralbaserad kosmetik

Med viljan att skapa en makeuplinje som är sund för huden och med ett sortiment av produkter som kvinnor kan dra nytta av på flera plan.
Makeupserien har ett unikt sortiment  utformat för dermatologer och deras patienter och är den första i sitt slag. I produktserien ingår produkter till ansikte, läppar, kinder och ögon. Den är modern, rolig och full av mineraler. Glo minerals avancerade produkter kombinerar antioxidanter med ingredienser av farmaceutisk renhetsgrad (vitamin A, C, E och grönt te) och mineraler, som är fulla av kraftiga och rika färgpigment. Resultatet är en kliniskt avancerad mineralmakeup som täcker, vårdar och skyddar huden.
“Alla drömmer om att ha en perfekt hy. Våra produkter gör drömmen till verklighet”, säger Ange Gerhart och Robin Silber-McGee, två av grundarna.
Produkterna fungerar utmärkt även för den problematiska huden såsom vid akne, rosacea, hyperpigmenteringar eller åldrad hud. I och med att den innehåller bland annat zink, C- och E-vitamin samt grönt te extrakt har den antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper samt ger ett gott solskydd med SPF 18+.
Nedan ett urval av Glo minerals produkter på Entouch:
Glo minerals
 
Läppstift från Glo minerals
Glo minerals