Om Entouch i magasinet STYLEBY

Ett favoritställe, en känsla av trygghet och ett resultat man alltid kan lita på. Så står det om Entouch i senaste numret av skönhetsmagasinet STYLEBY – något vi blir väldigt glada och stolta över – och självklart vill dela med oss av till dig som är kund och läsare.

Anja Skeppe Grahn har många år som skönhetsredaktör bakom sig. Du hittar flera av hennes reportage på STYLEBYs skönhetssida. I sin senaste artikel i STYLEBYs magasin (Nr 43, finns i butik i skrivande stund), delar hon med sig av åtta års hudvårdserfarenheter.

Som nummer fyra på hennes lista, på sidan 133, står det att man inte ska backa för smärtsamma behandlingar. Och vi kan ju inte annat än hålla med. Anja har nämligen behandlat sin hud med både Dermapen och Thermage här hos oss, med syfte att strama upp huden, föryngra den och få ett långvarigt resultat.

“För mer avancerade behandlingar går jag bara hos någon där jag känner mig helt trygg och verkligen kan lita på resultatet, och ett favoritställe i Stockholm är Entouch”, skriver Anja Skepp Grahn.

Vi tackar för de fina orden och hoppas att fler vill testa behandlingarna som verkligen ger resultat och gör din hud yngre.

Om du har frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till oss.

Annika Harlén som har grundat Entouch är legitimerad sjuksköterska och specialist inom estetiska injektioner.
Du når Annika på:
Mobil:  070-736 60 34
Epost: annika.harlen@entouch.se

Ulrika Norin har lång erfarenhet inom skönhetsbranschen med fokus på avancerad teknisk utrustning.
Du når Ulrika på:
Mobil: 072-300 52 00
Epost: ulrika.noren@entouch.se

Dr Maria Centerman Edström är medicinskt ansvarig på Entouch och du når henne på:
Mobil: 070-729 35 07
Epost: maria.edstrom@entouch.se

Tillsammans är vi Entouch, en skönhetsklinik vid Stureplan,  hjärtat av Stockholms city. Våra samlade erfarenheter och att vi ständigt utvecklas gör oss till en av de stora privata klinikerna i huvudstaden.