Entouch i media

Vårtips i podd och magasin

På den internationella kvinnodagen 8 mars besökte Annika Harlén Style by Beautypodden och Anja Skeppe Grahn. Det blev ett långt och intressant samtal om hur man kan förbereda sig för att vara sitt vackraste jag nu när våren är på väg. På Entouch erbjuds många nya och etablerade behandlingar och Annika är en varsam behandlare som är mån om att ge alla kunder det som passar dem bäst. Annika talar bland annat om Thermage, Dermapen, fillers och muskelavslappnande och hon rekommenderar att man väljer bra produkter.
Här kan du lyssna på poddavsnittet: StyleBy beautypodd 2017-03-12 Samtalet med Annika börjar efter ungefär 18 minuter.

Magasin

I STYLEBY, modemagasinet för moderna kvinnor som älskar mode, trender, skönhet och stil skriver skönhetsjournalisten Anja Skeppe Grahn i nr 47 en artikel om ögon. På sidorna 194-195 hänvisar hon till Entouch och till behandlingar som kliniken erbjuder.
I Amelia Kropp & Skönhet har Linnea Öst skrivit en stor artikel om att vara slät och slank och om sex metoder som ger resultat. Entouch har en helsida som beskriver Thermagebehandling runt ögonen. Karin, 46 år, som har fått behandlingen känner sig piggare efteråt.
Läs gärna vidare om Dermapen, en effektiv och resultatinriktad nålningsbehandling som får igång din blodcirkulation och stiumulerar din kollagenproduktion.
Läs mer om Thermage är en kraftfull behandling som med radiovågor stimulerar produktionen av kollagen och elastin i det djupa strukturerna för att få en uppstramande effekt av huden. Thermage är en behandling där man ser det fulla resultatet efter flera månader, så det är hög tid nu om du ska få effekten inför sommarens nöjen.
Varmt välkomna att boka in din tid, för att komma till bokningen, Boka Direkt, klickar du här.