Äntligen – nu är sommaren här!

Sommaren är för de flesta många sköna dagar att vila och ladda om på. Vad vi har längtat och vad vi ska njuta!
Unna dig i sommar
För många är det nu man kan unna sig något extra, t ex en skönhetsbehandling som förstärker och förbättrar hudens kvalitet. Det passar både för den som redan är solbränd och för den som tänker bli det. Jag rekommenderar Dermapen – en behandling eller en kur. 1 x 3 behandlingar ökar hudens produktion av kollagen, minskar porer och ger lyster! Eller varför inte en djupare kollagenstimulering med Thermage, som stramar upp och föryngrar huden både i ansiktet och på kroppen.
En annan bra behandling så här års är en stamcellsbehandling. Det är en riktig härlig fuktboost som med fördel kan följas upp med hemmavårdskrämerna som du kan köpa hos oss.
Sommarpriser på Pevonias solskyddsprodukter 
Kom ihåg att använda solskydd så att huden skyddas och skonas. Den här sommaren har vi 20 procent rabatt på alla Pevonias skolskyddsprodukter.
För ansiktet rekommenderar vi Pevonia LIGNE SPÈCIALE tinted cream SPF 30, en härlig produkt som är lätt färgad ger vacker lyster och ett fint skydd för ansiktet, nu 560 kronor. Har åter kommit in i lager efter strykande åtgång! För hela kroppen finns Pevonia LIGNE SOLEIL, Hydrating Sunscreen SPF 30, nu 340 kronor.
Sommarens öppettider
Under veckorna 28 och 29 finns Ulrika på kliniken. Det är sommarstängt veckorna 30, 31 och 32. Den 11 augusti är Annika tillbaka.
Varmt välkomna att beställa tid hos oss.
Vi önskar alla en härlig sommar och tipsar om att läsa STYLEBYs sommarnummer där Anja Skeppe Grahn skriver om hur du får en skarpare haklinje med Belkyra och Thermage.