Sommaren har varit  en energikick!

Annika Harlén i skärgården

Nu är det härligt! För mig är sommaren en riktig energikick. Även om inte solen skiner alla dagar har vi haft många långa ljusa och fina dagar att riktigt njuta av. Vi fyller på våra depåer av vitaminer, och härliga sommarminnen. De ger oss energi för resten av året. Nu är det dags att öppna dörren till kliniken igen och välkomna alla underbara kunder.
För den som tycker att sommaren kom med lite för mycket pigment finns det hjälp!
Medicalia Skincare kommer med nya peels som rekommenderas att göras efter att du aktivt slutat sola.
Collagen & Vitamin ´C´Peel Ph 2,0 Anti-aging, innehåller collagen polypeptider som ökar hudens motståndskraft, ger fukt och jämnar ut linjer och rynkor. C-Vitaminet ger en utmärkt blekande effekt och stimulerara collagensyntesen neutraliserar fria radikalier och skyddar huden. Passar mogen hud som är i behov av uppbyggnad, fukt och fyllighet. Boka Medicalia Peeling här.
Ytliga blodkärl?
-Quadro StarPro. Vänta 2 veckor efter att du minskat solandet. Quadro StarPro är en revolutionerande laserteknik som använder gult ljus som reducerar ytliga blodkärl och pigment, skonsamt och snabbt med fina resultat.
Läs mer om Quadro StarPro här.
Vad tycker du om oss?
Visst följer du oss på Facebook och Instagram!
Vi har gjort ett omtag i våra sociala medier och publicerar regelbundet sådant som vi tror är intressant för våra kunder. Vi vill veta vad du tycker. Hör gärna av dig till oss med dina synpunkter.
Varmt välkomna att beställa tid hos oss!