Cecilia Hjortfors – Erfaren hudterapeut till Entouch

Nu får vi en ny hudterapeut till Entouch. Hon ger behandlingar på torsdagar och ibland fredagar, till att börja med i november och december. Vi hoppas att få ha henne kvar även nästa år. Boka in dig för en konsultation, analys, peeling eller Dermapen. Hon är en erfaren och duktig hudterapeut med många års erfarenhet och vi är jätteglada att hon nu vill vara hos oss på Entouch.
Cecilia Hjortfors är utbildad hudterapeut vid Ray Cochrane Beauty School i London 1986–1987 även CIDESCO & BABTAC-diplomerad. Hon har genom åren även utvecklats sig i flera kompletterande terapiformer. Cecilia driver en klinik i Skara, utbildar hud- och Spaterapeuter och är säljrepresentant för hudvårdsprodukterna Medicalia och Pevonia i Sverige. Att arbeta med hudproblem och att förebygga och motverka hudensåldrande är det som Cecilia brinner mest för.
Cecilia är 52 år och bor på en hästgård i Skara, men med man och son i Stockholm så driver det henne hit och då har vi glädjen att få ha henne på Entouch.
Entouch arbetar med hudvårdsserierna Pevonia och Medicalia, som båda är ekologiska och fria från parabener, färgämnen, lanolin, paraffinoljor och en del andra ingredienser som forskning visar inte är bra för huden.
Bland Pevonias produkter finns det produkter som passar alla. Medicalia är en kraftfullare medicinsk hudvårdsserie som reparerar och läker på ett effektivt sätt. Tillverkas i Florida, USA.
Boka gärna en tid för hudanalys och konsultation hos Cecilia, det är ett bra sätt att få råd om vilka produkter och behandlingar som passar dig bäst. Cecilia guidar dig genom hudvårdsdjungeln.
Det finns flera behandlingar att välja på:

 • Anti-age behandling med Micro-Retinol 45 min
 • Anti-age behandling Phyto Elite stamceller 45 min
 • Hydra Glow. NYHET! En ansiktsbehandling 60 minuter.
  En fuktgivande, uppstramande behandling som ger huden glöd och lyster.
 • Medicinsk ansiktsbehandling med kemisk peeling från Medicalia med aktiva ingredienser som i läkemedel. Hudvård som behandlar hudproblem med framgångsrika resultat. Vi behandlar acne, rosacea, åldrad hud, sol skadad hud och pigmenterad hud.
  Vi rekommenderar en KUR på 3–5 behandlingar, första behandlingen 45 min resterande gånger 30 min.
 • Ansiktsbehandling för tonåringen 45 min Rengöring, peeling, djuprengörng med utklämning och avslutande mask.
 • Dermapen med eller utan peeling gärna i KUR 1×3 behandlingar.
 • För att din hud skall må riktigt bra rekommenderar vi ett besök hos hudterapeut Cecilia minst 4 ggr om året, så börja nu ge dig själv en tidig julklapp med vackrare, renare och friskare hud!

Önskar du boka tid till Cecilia finns vårt lätta bokningssystem via bokadirekt.se. Du kan också ringa eller smsa på 070–2279543. Det går också bra att ringa och smsa Annika Harlén på 070–7366034. Om vi är upptagna med behandlingar svarar vi inte men lämna ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan.
Varmt välkommen!