En höst med fokus på ögonen

Ser du utvilad och pigg ut efter sommaren? Kanske behövs något kring ögonen som ger ett piggare utseende. Ge dina ögon och området omkring lite extra omsorg. Det sägs att ögonen är själens spegel. Gör ditt bästa för att rama in dem på allra bästa sätt! Här har vi samlat vad man kan göra för sina ögon.
Piggare och gladare utan argrynka

 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna ovan är av två personer som fått behandling med muskelavslappnande för att förminska “argrynkan”. Till vänster hur det såg ut före behandling och till höger efter behandling.
Stramare hud runt ögonen med Thermage 
Thermage CPT är ett effektivt sätt att strama upp huden på bland annat över- och underlocken. Behandlingen består av radiovågor som värmer och kyler huden omväxlande, och stimulerar den till egen ökad produktion av elastin och kollagen som hjälper till att dra ihop huden. Behandlingen tar ungefär en timme beroende på hur mycket man gör. Det tar längre tid om man gör hela ansiktet.
Så här fungerar Thermage:

  • Det är en djupverkande huduppstramning
  • Ingen konvalescens efter behandlingen
  • Passar alla hudtyper, även solbrun hud
  • Det kan räcka med bara en behandling. En del kan behöva två.

Mer om Thermage här på vår hemsida.
Säkert och tryggt hos Entouch! 

På Entouch är vi noga med att det ska kännas säkert och tryggt för våra kunder. Alla får individuellt utformade behandlingar och informeras om vad som är viktigt att veta inför besöket. Man ska vara i allmänhet frisk. 

Carmen Mirón Ramon, klinikens medicinskt ansvariga läkare, har liksom Annika Harlén många års erfarenhet av estetiska och medicinska skönhetsbehandlingar. De har ett tätt och nära samarbete och när det finns behov av medicinsk hjälp. Läs här om hur stor vikt vi fäster vid säkerhet och trygghet för våra kunder.