Den underbara vardagen – för kvinnor och män

Den underbara vardagen

Nu är vi inne i vardagen och rutinerna igen. Ganska skönt, eller hur? Nu har vi tid att vårda, underhålla, bevara och hålla kontinuiteten i omsorgen om vårt yttre. Gå inte för länge utan att fylla på med muskelavslappnande och fuktbevarande fillers injektioner.

Boka tid här.

Alexander – en stolt ambassadör för Entouch

Foto: Ivan Da Silva

Alexander Erwik är festfixare och grundare till pr-byrån Erwik Communication. Med Stockholms festscen som arbetsplats är han mån om sitt utseende. Precis som han vill att hans fester ska vara toppklass, vill han själv känna sig topnotch. “Jag tycker att det är viktigt att ta hand om mig själv, så att jag känner mig pigg och fräsch, det handlar inte om att förändra något i sitt utseende, bara behålla det man redan har lite längre”. Se härFoto: Ivan Da Silva

Männen vill också ha…

…ett fräscht och friskt yttre. Mäns hud har en fastare, mer elastisk och kompakt struktur. Män får heller inte lika lätt rynkor eftersom huden innehåller mer kollagen som bibehåller spänsten. Men män har ofta starkare muskler även i ansiktet vilket kan göra att man ser argare, tröttare och surare ut än vad de är. Även män tappar volym i ansiktet. Att män vill och ska ta kontroll över sitt utseende är lika  möjligt som det är för kvinnor. Vi har samlat lite om vilka behandlingar män kan göra här.

Prick- och kärlfritt

Ytliga blodkärl, missprydande prickar och pigmentsfläckar kan alla få av olika anledningar. Mycket av detta går att ta bort utan kirurgens kniv. Vi tar inga risker. Om det är något som ser misstänkt ut så tittar Dr Carmen först. Vi använder QuadroStar Pro en gul laser som ger fina och bra resultat.  Nedan till vänster en man med många synliga blodkärl i näsan och till höger hur det ser ut efter behandling.

Se mer om behandlingarna här

Fräsch varje dag

A-vitamin är bra att använda denna årstid om man vill stanna upp åldrandet.  I vår hudvård från Pevonia finns en produktserie som heter Micro-Retinol ett annat ord för A-vitamin. Du gör huden ren, drar ihop stora porer och huden får fräsch och frisk yta. 

Det finns fyra produkter i serien: rengöring, ansiktsvatten serum och dag/nattkräm. En hudvårdsserie att unna sig i höst. Lika bra för honom som för henne. Du kan köpa dem hos oss