Mindre än en månad till julafton!

Dags att tända ljus, adventspynta och planera och skaffa julklappar till nära och kära. Vi vill att du ska känna dig fin fräsch och väl fixad. Finaste julklappen skulle kunna vara till dig själv. Se nedan för erbjudanden. 

Ansiktets muskler 

Ansiktet är en plats där musklerna arbetar tätt intill varandra. De gör ett viktigt jobb som vi inte kan vara utan. Med  muskelavslappnande injektioner kan man minska effekten hos de muskler vars arbete får oss att se sura och arga ut. Se mer här om muskelavslappande injektioner.  Om musklerna i ansiktet på vår hemsida.

Argrynkan som försvann…

Det här är Alexander Erwik, ambassadör för Entouch. Till vänster en bild före behandling och till höger en bild efter behandling med muskelavslappnande injektioner.

Cecilia Hjortfors

– ny hudterapeut hos Entouch

I november och december har vi hudterapeupten Cecilia Hjorfors hos oss på Entouch. Cecilia är en erfaren och allround hudterapeut som varit i branschen sedan slutet av 80-talet.

Hon får din hud att stråla med Kemiska peelingar av olika kaliber om du vill fjälla för renare och friskare hud eller bara blänka och stråla! Dermapen är ett fantastiskt sätt att få huden att liva upp och ger också huden ny kraft. Gör 3 behandlingar med början innan jul, de kan med fördel kombineras med Peeling. 

Mer om Cecilia här. Här kan du boka tid för behandling hos Cecilia.

Till dig själv i december – 

ThermagebehandlingBehandlingen som stramar upp din hud inför 2018. Nu har vi 20-25 procent rabatt på behandlingarna och priset gäller för alla bokningar som görs före årsskiftet och för behandlingar till och med mars. Behandlingen görs av doktor Carmen Mirón Romo. Boka här.

Presentkort som köps nu gäller i ett helt år. Välj själv vilken summa som ska fyllas i.

Makeup-produkter hos Entouch

Vi på Entouch tycker om GLO Skin Beauty, makeup som är gjord på mineraler. Det är en härlig kvalitet och finns i många olika färger. Vi har de flesta produkterna hos oss. Kunder som behandlas hos oss brukar få en makeup av Glo Skin Beauty efteråt. Denna makeup hette tidigare Glo Minerals.

Erbjudande: Lux foundation Glo Skin Beauty 450 kronor julklappspris (515 kronor ordinarie pris)

Varmt välkomna att beställa tid för konsultation

och behandling hos oss på Entouch i december!

Annika, Carmen och Cecilia