Tack för ett fint 2017! God Jul och Gott Nytt År!

Det har varit ett fantastiskt år. Vi vill tacka alla våra kunder för ert fina förtroende som vi fått att få möjligheten att behandla er. Det har varit ett nöje för oss och vi har i alla möten gjort vårt bästa för att ni ska vara nöjda med ert fräscha, fina vackra jag!
Så här, dan före dan före dopparedan, finns fortfarande tid att göra det där sista innan tomten kommer, för dig själv, din familj och för andra vänner. Presentkort kan vara en fin julklapp, rimma och tända några ljus.
Vi önskar er alla riktigt vilsamma härliga dagar eller kanske ett äventyr med umgänge och god mat och dryck. Och ladda batterierna inför nästa år.

Vi på Entouch tar julledigt, vi är tillbaka på kliniken den 8 januari men några dagar in på det nya året kommer ett nyhetsbrev där vi presenterar vår nya kollega som börjar här på Entouch. En erfaren injektionssköterska som vi varmt välkomnar! Vi ser fram emot att få göra Entouch till en större injektionsklinik.
Vi ser också fram emot att träffa er på det nya året och önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!
Vi ses! Varmt välkomna 2018! 
Annika, Carmen, Cecilia och 🙂