Gott Nytt År alla fina kunder!

Entouch

Entouch växer och med det kan vi erbjuda fler behandlingar! Vi är nu fyra behandlare på Entouch som erbjuder behandlingar som får dig att må bra och vara nöjd med ditt utseende!  Här är vi: Sofia, Annika, Carmen och Cecilia.


Välkommen Sofia Augustsson! 

 

Kongsmark Foto AB

Den 1 januari hälsar vi injektionssjuksköterskan Sofia Augustsson varmt välkommen till teamet!

Sofia Augustsson  är legitimerad sjuksköterska och har mer än 10 års erfarenhet av injektionsbehandlingar. Sofia är också certifierad av EIR, (Estetiska injektionsrådet) vilket innebär kunskap, säkerhet och ett etiskt förhållningssätt. Sofia kommer närmast från Akademikliniken. 

Mer om Sofia här och boka tid hos Sofia här.

– Jag älskar mitt jobb. Jag möter hela tiden nya och gamla kunder som jag behandlar efter vars och ens förutsättningar. Jag ser deras glädje över den utveckling och förändring som behandlingarna åstadkommer över tid. Ofta är det små saker som ger de fina resultaten och det är viktigt att fatta rätt beslut för varje enskild person. Det bygger långsiktiga förtroenden och goda resultat. Varje dag och varje kund är en ny möjlighet!


 

Erbjudanden! 

1000 kr rabatt på injektioner – vi firar det nya året och vår nya medarbetare Sofia genom att ge alla kunder 1 000 kronor rabatt på behandlingar med botulinumtoxin i januari. Priset varierar beroende på vilken dos just du behöver. Boka här.


Ta fram lystern och den friska färgen i din hud!

Nu är det perfekt tid på året att passa på att göra kemiska peelingar. Cecilia anpassar behandlingen efter dina behov. Med peeling får du bort de gråa och bruna pigmenten, rensar orenheter, samt stramar upp och drar ihop fina linjer. En kur av uppfriskande peeling hjälper de nya hudcellerna att träda fram, ge huden lyster och en jämnare hudfärg. Med andra ord ett härligt sätt att möta det nya året.

Nu erbjuder vi ett paket på tre behandlingar som startas upp i januari-februari för endast 2 900 kronor. Välkommen att boka tid här