Sofia Augustsson – ny injektionssköterska på Entouch

Den 1 januari börjar legitimerade sjuksköterskan Sofia Augustsson på Entouch. Hon är erkänt skicklig och erfaren och har arbetat med injektionsbehandlingar sedan 2008. Hon kommer närmast från Akademikliniken.
Vi kan med deterbjuda fler tider för injektioner på Entouch och vi har växer till en större klinik.

– Jag är väldigt glad att få Sofia som medarbetare på Entouch, hon kommer fördubblas kapaciteten på vår klinik när det gäller injektionsbehandlingar. Det säger legitimerade sjuksköterskan Annika Harlén, grundare och ägare av kliniken Entouch, som har funnit på Birger Jarlsgatan 39 i Stockholm sedan september 2013.
Sofia Augustsson är en erfaren och kunnig injektionsbehandlare som har samma syn på hur man ska erbjuda kunder att hålla sig fräscha och ta kontroll över sitt åldrande. Jag ser verkligen fram emot vårt samarbete, säger Annika.
Sofia började som sjuksköterska på Karolinska sjukhuset med akutsjukvård och kvinnosjukvård. 2005 intresserade sig Sofia för estetisk medicin och hudvård och 2007 började Sofia arbeta heltid med injektionsbehandlingar.
För Sofia Augustsson är varje kund är unik
– Det ska bli väldigt roligt att börja arbeta på Entouch och fortsätta att arbeta med att erbjuda bra och säkra injektionsbehandlingar, som jag tycker känns meningsfullt och så roligt att arbeta med, säger Sofia Augustsson.
– Jag älskar mitt jobb. Varje dag är en ny dag full av möjligheter och varje nytt möte med en ny kund är unikt. Att dagligen få möta både  nya och gamla och följa deras utveckling efter varje behandling motiverar mig verkligen. Varje person är unik och att behandla varje person efter deras förutsättningar och behov, att sedan se glädjen hos varje kund, hur de utvecklas och blir mer nöjda med sig själva det är så roligt att se.kunder som jag behandlar efter vars och ens förutsättningar. Jag ser deras glädje över den utveckling och förändring som behandlingarna åstadkommer över tid. Ofta är det små saker som ger de fina resultaten och det är viktigt att fatta rätt beslut för varje enskild person. Det bygger långsiktiga förtroenden och goda resultat. Det är ofta den lilla förbättringen som gör så mycket, säger Sofia.
Så här berättar Sofia Augustsson om hur hon arbetar:
– Som injektionsbehandlare är det viktigt att man har en känsla för proportioner, form och estetik. Det är viktigt att se varje människas ansikte, konturer och form som något unikt och veta vad man kan göra för att förstärka, förbättra eller försköna just det ansiktet. En bra injektionsbehandling syns inte, där i ligger själva hantverket.
Utåt sett ska man se fräschare ut, mer utvilad, piggare, gladare och ingen ska kunna se vad som gjorts.
Det unika i kompetensen hos de som arbetar med injektionsbehandlingar ligger i att de kan se orsaken till olika förutsättningar eller symptom och kan använda kunskapen om vilken behandling som ska ges för att åstadkomma förändring.
Viktigt med öppen och rak kommunikation
– För mig är det viktigt med en öppen och rak kommunikation mellan mig och min kund. Då kan jag på ett ärligt sätt göra en ansiktsanalys. Med hjälp av både spegel och foto kan vi tillsammans se mina förslag på åtgärder. Att dagligen få vara med om att skapa och hjälpa kunder med förbättringar gör att mitt arbete känns viktigt, oerhört stimulerande och väldigt roligt, säger Sofia.
Sofia börjar på Entouch den 8 januari och redan nu kan man boka besök hos henne via entouch.se och på Bokadirekt.se


Sofia Augustsson har genomfört många utbildningar genom åren och deltagit i ett flertal kongresser både i Sverige och internationellt.  Hon är certifierad injektionssjuksköterska i Estetiska injektionsrådet EIR och tränare i injektionsteknik för andra sjuksköterskor och läkare för läkemedelsföretaget Galderma.