Låt hjärtat vara med!

Hjärta gjort av rosor.

Nu har vi kommit in i årets kortaste månad. Halvvägs in, den 14 februari, firar vi Alla Hjärtans dag till minnet av en modig präst som hette Valentinus och levde i Rom 269 e Kr. Han vigde unga par i hemlighet eftersom kejsare Claudius II hade förbjudit alla giftermål. Valentinus avrättades för det han gjort men ångrade sig inte. Han menade att ”kärleken är en dyrbar skatt, ja dyrbarare än livet”.  Nuförtiden är den 14 februari en dag att på olika sätt visa varandra lite extra uppmärksamhet och uppskattning, som vän eller som käresta, anonymt eller med tydlig avsändare.
Själv träffade jag min man på en fest den 14 februari 1987 och kärleken består än!
Alla hjärtans dag är en god anledning att pigga upp sig med extra fina, kyssäkta, läppar!
I det här nyhetsbrevet frestar vi bland annat med vackra läppar, en behandling som tar hand om dina ben – och vi föreslår att du gör en uppfräschande ansiktspeeling för din vintertrötta hud.
Vi på Entouch finns här för dig!
Trevlig läsning,
Annika

 


Planera ditt vackraste jag!

Planerar du för ditt bröllop? Fyller du jämnt i år? Ska du på någon fantastisk tillställning?

Vi hjälper dig gärna att göra en behandlingsplan så att du är ditt vackraste jag inför den stora dagen! Boka en konsultation här.


Vacker mun – vackra läppar!

Med välavvägda och välplacerade injektioner med Kysse kan alla få välformade sensuella och kyssvänliga läppar. Vackert till Alla Hjärtans Dag och i flera månader framöver. Vi överraskar med ett trevligt pris på 4 100 kronor. Boka tid till Entouchs injektionssköterska Sofia Augustsson eller kom till injektionssköterska Annika Harlén.  Läs mer om Sofia här. Boka Sofia här.


Dina ben – inför Beach 2018 

Inför sommaren kan det vara skönt att låta Dr. Carmen Mirón Romo behandla dina ådernät/kärl på benen med injektioner/sclerosering. Nu har vi ett erbjudande där varje behandling kostar 2 500 kronor. Boka här.


Stramare, jämnare, mer välmående vinterhud 

Nu är en bra tid att göra en skräddarsydd kur med kemiska peelingar från Medicalia.

En kur innebär behandling vid tre tillfällen. Mer om behandlingen här. Den som börjar med behandlingarna i februari och mars behöver bara betala 2 900 kronor – för alla tre behandlingar. Boka gärna tid till hudterapeut Cecilia Hjortfors “The Queen of peels”. Hon är hos oss på onsdagskvällar och hela torsdagar.


Vi ser fram emot ett nytt år tillsammans med Er kära kunder och önskar er varmt välkomna! 

Annika, Carmen, Cecilia och Sofia

För att prenumerera på vårt nyhetsbrev, ange din e-postadress längst ned på sidan.