Vi fokuserar på huden och på vårerbjudanden!

Välkommen till vårt nyhetsbrev idag på Den Internationella kvinnodagen! I det här nyhetsbrevet fokuserar vi på huden, hur den fungerar och hur man ska ta hand om den. Vi ger ett par förslag till behandlingar att boka nu.
Trevlig läsning!
Annika
Huden – vårt viktigaste organ
Huden är kroppens största och kanske viktigaste organ och skydd. Vi erbjuder behandlingar som ger olika slags stimulans som gör huden spänstigare och återfår sin lyster.
Vi har metoder som kan ta bort ytliga blodkärl och jämna ut pigment.
Läs mer om huden här och behandlingar vi erbjuder för din hud.
Välplacerade och väldimensionerade injektioner
Med välplacerade och väldimensionerade injektioner kan man få goda och långsiktiga resultat. Vi förstärker de kvinnliga dragen och det manliga utseendet. Botulinumtoxin hjälper till att försvaga muskler som är överaktiva och med fillers fyller vi ut där volym förlorats eller där linjer blivit etablerade i huden.
Boka din behandling hos Sofia och Annika här.
Nedan en kund som gått på regelbundna behandlingar under flera år. Denna kund är glad och nöjd med resultatet av sina behandlingar. De gör henne kvinnlig och vacker.

Är din hud i balans eller obalans?
Om du upplever att du har problem med torrhet, rodnader eller utslag är det tecken på att din hud är i obalans. Kanske du har överbehandlat din hud eller inte behandlat den alls! Vi erbjuder Medicalias Gentle Serie med Rengöring, Ansiktsvatten och Dag och-nattkräm. Nu för 1 350 kronor. Läs mer om produkterna här.
Cecilia, vår erfarna hudterapeut, tar gärna hand om dig och gör en hudvårdskonsultation där hon rengör och analyserar din hud och berättar för dig hur du ska sköta den på bästa möjliga sätt, både med hemmavårdande produkter och med behandlingar på kliniken! Mer om behandlingarna här. Boka Cecilia här. 

Dags att börja tänka på Beach 2018, sommar och bikini.

Thermagebehandling passar dig som vill få tajtare och fastare hud till sommaren. Thermage stramar upp och ökar spänsten i din hud. Här väljer du att behandla överarmarna, det så kallade gäddhänget, knän eller mage. Thermage stimulerar hudens egen produktion av kollagen och elastin. Resultatet av behandlingen kommer successivt under de närmaste månaderna efter behandlingen. Läs mer om behandlingen här.

Nedan till vänster före behandling och till höger efter behandling av s k gäddhäng.

Från och med nu och till sista juni ger vi 20 procent rabatt på Thermagebehandling på armar, knän och mage och då kostar den 22 400 kronor. Boka Dr Carmen Mirón Romo här.