Vårvindar friska….

Äntligen vår och värme efter en lång vinter, vi hälsar alla kunder välkomna till vårens nyhetsbrev!

Nu är det dags att planera för ditt vackraste jag inför sommaren. Fundera på vilka behandlingar du ska unna dig hos oss! I detta nyhetsbrev vill vi berättar om den moderna nålningstekniken med M.pen, en behandling som passar alla och som ger vitalitet till din hud.

Injektioner för vår & sommar

Jag och Sofia som är experter på att injicera är också esteter och vi brinner för att ge er det bästa resultaten! Från och med nu har vi vår- och sommarerbjudande. Det är samma pris som förra året, 10 900 kronor för både muskelavslappnande och 2 ml fillers eller enbart 3 ml fillers. Ordinarie pris för detta är 12 900 kronor.

Nytt för i år är ett större paket som innehåller 4 ml fillers eller 3 ml och botullinumtoxin.

15 000 kronor, ordinarie pris 17 500 kronor. Vi kombinerar efter vad som just du önskar och har behov av!

Välkomna. För att ta del utav erbjudandet, boka här.

M.Pen – ett modernt och effektivt sätt att bevara sin hud! En nålningsbehandling som skräddarsys för dina behov

Mesoestetics M.pen är en effektiv nålningspenna. Behandlingarna med den anpassas efter varje kunds specifika behov. Det nya i denna behandling är att varje kund får sin egen anpassade cocktail som t ex om du har pigmenteringar, behöver uppstramning eller mycket fukt eller en härlig kombination. Cocktailen innehåller vitaminer och mineraler som bearbetas in i huden under den individualiserade nålningen. Cecilia, Sofia och Annika guidar dig vilken cocktail just din hud behöver.

Erbjudande nu: En kur för ansiktet för 9 400 kronor. Läs mer om M.pen här.

Thermage – Inför sommaren

Visst vill du känna dig bekväm att ta av dig i sommar. Tajta till huden på t ex magen, över armarna eller ovanför knäna med Thermage radiovågsbehandling som stimulerar förmågan att strama upp din hud.
Hög tid att göra din behandling nu. Vi ger 20 procent rabatt på dessa behandlingar. Boka här.
Boka tid hos Dr. Carmen här. Hon är mest erfaren på dessa behandlingar i stan.
Dr. Carmen kan även injicera bort dina ådernät på benen. Nu från 2 500 kronor för en behandling.

Anti Ageing Congress om skönhet i Monte Carlo

I början av april var vi på skönhetsmässan Anti Ageing Congress i Monte Carlo. Vi förkovrade oss, blev inspirerade och träffade kollegor från hela världen. Det händer hela tiden mycket inom området skönhetsbehandlingar när det gäller teknik, metoder och produkter. För oss på Entouch är det viktigt att vi alla håller oss à jour med det bästa och senaste inom medicinsk skönhetsbehandling och att vi kan erbjuda det till våra kunder. Vi är nöjda med vår resa och har fått ny inspiration till behandlingarna vi erbjuder på Entouch. Läs mer här.

Vi rekommenderar hudvård från Medicalia

Nu när vårsolens starka strålar kommer har vi en extra vår- och sommar rekommendation: På dagen C-Vitamin serum för skydd från fria radikaler och som ger lyster och fukt, som dagkräm använder Du solskydd, Sunscreen SPF 30 med UVA/UVB en lätt färgad produkt som kan användas i både ansikte och på kropp, prisvärd dagkräm innehåller 150 ml.

Till natten den fylliga vårdande Post-Operativ Care Cream med mycket kollagen och elastinpeptider. Du får även en keps att skydda ansiktet med när solen är som högst. Paketpris 1 600 kronor ordinarie pris 2 300 kronor.

Mer om Medicalias härliga produkter här.

Fin hud i sommar utan acne med hydra-glow

Vår duktiga hudterapeut Cecilia lägger mycket omsorg i alla behandlingar för dig som besväras av acne – en hudsjukdom som drabbar olika svårt i tonåren men även som vuxen. Det finns lindring, men det kräver uthållighet och det har vår Cecilia. Hennes behandlingar tar inte bort acne, men lindrar den.

Hydra Glow är en behandling för alla som vill vara fina i vår och sommar, det är dags att boka tid och börja sina behandlingar nu. Boka här