Titti Schultz har varit hos oss på Entouch och fått behandling mot sin huvudvärk

Titti Schultz hos Entouch

Titti Schultz, som är P4 Extras nya programledare, har länge haft besvär med extrem huvudvärk. Det visade sig att hon biter ihop käkarna väldigt hårt på nätterna. Genom att hon fått botox injicerat i käkmusklerna slappnar musklerna av och därmed försvinner spänningarna.

Titti skriver i sin blogg hur nöjd hon är med oss på Entouch och att hon inte har haft huvudvärk en enda gång sedan hon gjorde behandlingen i mitten av juni.

Hon har även gjort en intervju med Expressen där hon berättar om sin långvariga huvudvärk och vilken hjälp botox har varit.

– Jag har i flera år vaknat morgon efter morgon med extrem huvudvärk. Jag har inte riktigt fattat vad det har berott på och trott att det kanske har varit migrän. En kompis till mig sade att hon hade en kompis som testat botox i käkmusklerna för att inte ge möjlighet till spänningar. Jag var väldigt tveksam, men gjorde rejäl research och kom fram till att om jag kunde bli av med den otroligt irriterande huvudvärken så var det värt att prova. Det var precis före sommaren och jag har inte haft huvudvärk en enda gång sedan dess (Titti Schultz, Expressen).