Entouch firar fem år – här är höstens alla erbjudanden

 • Huden ska hjälpas att återfå sin fuktbalans genom Skinbooster-kur
  • 1ml x 3 pris 7 900 kronor eller ”Quick” 2 ml x 2 behandlingar med 2 veckors mellanrum 9 900 kronor boka till Sofia eller Annika
 • Medicalias kemiska peeling kur 1 x 3 behandlingar. Nu 2 900 kronor.
  • Behandlingen som specialdesignas efter varje kunds förutsättningar och behov.  Behandlingen renoverar, renar och bygger upp och återger fukt och energi till huden. Kemisk peeling är en lämplig höstbehandling som passar bra nu ifrån september och hela hösten. 


   NYHET Cecilia tar bort missprydande hår!

   • Permanent borttagning av hår i ansiktet. Vi använder oss av Sterex Blend metod som skonsamt och effektivt tar bort hårväxt. Metoden fungerar på både mörka och ljusa strån (där laserbehandling inte räcker till). I början bör man gå relativt ofta för behandling men allt eftersom strån förlorar sin växtkraft blir det längre tid mellan behandlingarna .
    Från 400 kronor per behandling. Boka och gör en behandlingsplan.
 • Pevonia RS För dig med Rosasea och hypersensitiv hud eksem eller kraftiga obalanser
  • 1 x 3 behandlingar + produkter 4 950 kronor. En fantastiskt skön behandling efter algerna läggs en gipsmask över hela ansiktet. Maskens temperatur växlar från kall till varm och till kall igen. Behandlingen lugnar huden och doftar gott av ros. Man gör behandlingen på Entouch och använder produkterna hemma. Behandlingen är ett paket om 3 behandlingar på Entouch och man får produkterna med sig. 4 950 kronor för allt.
 • M-pen – nålningsbehandling kan med fördel kombineras med kemisk peeling eller bara en lugnade mask men kan också göras som den är, hjälper till att ta dra ihop porer, ge spänst till huden och neutralisera hudens färg.
  • En behandling vi rekommenderar alla att göra oavsett ålder, som får hunden att må ! Gör gärna som en kur om 1 x 3 behandlingar! Från 9 400 kronor för hel kur.
 • Dr Carmen erbjuder Skin rejuvenation med Quadro Star Pro den gula lasern, som stimulerar hudens egen kollagenproduktion, tar bort oönskade pigment, prickar och diffus rodnad.
  • Gör en kur i ansiktet för 9 000 kronor, eller ansikte, hals och dekolletage för 12 000 kronor. Även här 1x 3 behandlingar.
 • Thermage i höst ger vi 20-25 procent rabatt på utvalda behandlingar!
  • Den stora behandlingen av ansikte, hals och ögon kostar 35 000 kronor i ordinarie pris. Nu 26 250 kronor. Ordinarie pris för Thermagebehandling av mage, armar eller knän kostar 28 000 kronor i ordinarie pris. Med 20 procent rabatt blir det 22 400 kronor per område.