Hösten – hudens tid för renovering och uppbyggnad

Det är på hösten som man vill justera det som sommaren och solen gjorde med vår hud. Det var underbart med värme, lagom mycket solbränna och ledighet. Men solen torkar ut och ger ofta oönskade pigment.

Nu är det tid att komma tillbaka till rutinerna och de regelbundna vanorna, det vi gör varje dag, varje vecka och det vi gör för vår hud varje dag med bra hudvårdande produkter och med behandlingar med några veckors mellanrum.

 Efter sommarens påfrestningar

Först av allt ska huden återfuktas efter sommarens påfrestningar. Huden kan vara torr och smålinjlig, kanske har Du stora porer. Nu vill vi städa upp, få en ny fin yta och stimulera ny kollagenproduktion. Huden ska bli spänstig och fräsch igen. På Entouch har vi flera olika behandlingar – något för alla.

Alla vackra tavlor har blivit målade på en fin duk

Man kan jämföra det vi erbjuder med en målning, ju finare och renare duk man har, desto vackrare blir tavlan – ditt ansikte!

Vi alla har döda hudceller efter en sommar som denna som man behöver peela av när sommaren är över. Ytliga kärl behöver tas om hand och få hjälp att reduceras. Det är nu under hösten du restaurerar dig själv och din hud.

Allt det vårdande arbetet som vi gör under hösten leder också till att huden blir i god kondition och redo för de andra behandlingar som vi erbjuder med injektioner – fillers och botox.