En tid att bli höstfin!

Nu har vi ställt om klockorna och det är vintertid. Och framför oss har vi tid till att njuta av att vara tillsammans i de allt kortare och mörkare dagarna.
På Entouch tänder vi ljus och brasa och välkomnar kunderna!
I det här nyhetsbrevet påminner vi om klassiska underhålls behandlingar, presenterar en nyhet och några erbjudanden.

 

Trevlig läsning
Annika!

 

Mindre muskelpåverkan och utfyllning med fillers

Behandling med botullinumtoxin muskelavslappnade ”botox” tillsammans med fillers ger vi fina naturliga resultat. Vi kallar kombinationen för Softlift!  En del rynkor klarar man sig väldigt bra utan och en del av ansiktet blir väldigt fint med utfyllnad, förstärkning och återskapande av volym.
Låt oss bygga upp eller underhålla dina tidigare behandlingar så att du möter hösten fräschare och att varje titt i spegeln blir ett glatt återseende av ett vackert du! Läs mer här.

 

Hej då oönskad hårväxt! 

Entouch har nyligen köpt in en Sterex Blend Diatermi för att erbjuda permanent att ta bort oönskad hårväxt i ansiktet t ex på hakan, mustaschen, kinder under ögonbryn eller mellan ögonbryn fungerar på både mörka och ljusa strån. I början behöver man göra flera behandlingar ganska tätt, men till slut förlorar hårstråna sin växtkraft. Då har man vunnit kampen och kan behandla med längre mellanrum. Läs mer här. Och boka tid hos hudterapeut Cecilia här.

Nyhet på ENTOUCH!
Ytterligare ett sätt att behandla pigment!

Nu erbjuder vi Cosmelanbehandling från Mesoestetic som är en spanskt hudvårdsserie.
Det är en behandling som reducerar mörkt pigment eller så kallad melasma, som ofta kommer i samband med hormonförändringar vid användning av p-piller eller vid graviditet, men även vid för mycket pigment efter mycket solning.
Vi börjar att göra en behandling på kliniken som kunden sedan följer upp hemma med efter vårdande krämer. Denna behandling måste du vara motiverad att göra den kräver solrestriktioner under flera månader. Läs mer här.

Mer kollagen med Quadro Star PRO

Behandling med gul laser suddar bort rodnad från kärl och tar bort sommarens pigment. Det fungerar så att energi och värme skickas ned i huden. Pigmenteringarna plockas upp till ytan, kärlen koagulerar och kollagenet ökar. Huden får jämnare ton med färre prickar och kärl. Erbjudandena som gäller året ut!
En Skin Rejuvenation behandling kostar 3.500 kronor. Den som vill göra behandlingen tre gånger i  höst och få bästa resultat betalar 9.500 kronor. Den som vill göra ansikte, hals och dekolletage vid tre tillfällen betalar 12.000 kronor. Läs mer om behandlingen här.

 

Välkomna till Entouch! 

Vi önskar våra under välkomna till oss på Entouch!

Sofia, Annika, Carmen  och Cecilia