Vilken sommar vi har och har haft!

Detta har varit en sommar vi sent kommer att glömma och som vi ska minnas när mörket faller och hösten är här. Så mycket värme och sol vi fått här hemma! Vi hoppas ni alla har haft det fint i sommar och fortsätter att njuta, för sommaren är ju inte slut än.
Entouch öppnade igen i tisdags, den 7 augusti, och vi tycker att det är roligt att vara tillbaka och träffa alla våra trevliga kunder igen! Vi ser fram emot en härlig sensommar och så småningom en tidig höst tillsammans med er. I detta nyhetsbrev berättar vi om hur man kan lindra sin Rosasea. Vi vill påminna om vårt botox- och fillerserbjudande och påminna er om hur vi kan hjälpa att återfukta huden efter sol, vind och vatten!
Trevlig läsning,
Annika!
Fem år i september 
Entouch fyller fem år i september.
Vi  är glada och tacksamma för de många nöjda och trogna kunder som vi har.

Läs gärna våra kundomdömen här på Reco! 

Det är många av våra kunder här på Entouch som kommentarer på den behandling vi ger och hur vi bemöter våra kunder. Vi tycker det är roligt att så många är så nöjda och tar sig tiden att skriva om oss. Kundomdömena finns samlade på Reco Om du är nyfiken vad andra tyckt så titta här!

Bästa kombinationen: Botox och fillers –
Sommarerbjudandet fortsätter hela augusti!
Vårt kombinationserbjudande för den som behöver fylla ut, återfukta, återskapa volym och samtidigt behandla med muskelavslappnande injektioner i överaktiva muskler gäller hela augusti månad, 10.900:- eller 14.900:- Läs mer om kombinationsbehandling här och boka tid här.
Det finns lindring för de med Rosacea

Bild efter behandling

Bild före behandling

Rosacea är en obotlig hudsjukdom. Men det finns mycket man kan göra för att lindra symptomen på Rosacea, både med behandlingar hos oss på kliniken och med hemmavård, vi har tagit in en ny hudvårdande produktserie för dessa problem från Pevonia.
Drabbar kvinnor oftare 
Rosacea drabbar oftare kvinnor än män. Cecilia, klinikens hudterapeut, har mycket erfarenhet av  behandlingar för att lindra symptomen för de med Rosacea, Läs mer om Rosacea här och boka tid hos Cecilia här. Nu erbjuder konsultation om Rosacea, 1 x 3 behandlingar och produkter för 4 950 kronor.
QuadroStar PRO Yellow hjälper också lindra Rosacea
Rosacea medför ytliga blodkärl på kinder och näsa, Vi behandlar dessa med gult ljus med kärllasern QuadroStar. Vi kan även erbjuda behandling av prickar, skäggvårtor mm. Det är viktigt att inte vara för brun eller utsätta sig för mer sol efter behandlingen. Pris från 2 500 kronor/behandling. Boka gärna tid för  behandling hos  Dr Carmen här.
Dags att återfukta huden med Skinbooster och Hydra Glow
Nu är det tid för att återfukta huden efter sommarens sol och bad. Huden blir uttorkad av att vara mycket i solen även om du varit duktig och använt solskydd så behöver huden hjälp att få tillbaka fukt, skapa nytt kollagen, få tillbaka balansen, minska torra linjer och förbättra hudkvalitén. Sofia och Annika erbjuder Skinboosterbehandlingar 1ml x 3 behandlingar med 1 månads mellanrum för 7 900 kronor eller 2 ml x 2 behandlingar med 2 veckors mellanrum ”Quick” för 9 900 kronor.
Lägg gärna till och kombinera med Hydro Glow Ansiktsbehandling för 990 kronor vid samma tillfälle eller som en enskild behandling hos Cecilia. Dessa behandlingar ger din sommarhud en fantastisk lyster! Se mer här.
Ögonbrynen förstärker och ramar in
Välformade och välfärgade ögonbryn ger en fin karaktär till ansiktet, det förstärker och ramar in dina ögon.
Låt Cecilia ta hand om dig och göra dina ögonbryn vackra. Sommarens sol har blekt och gjort att färgen försvunnit.  Förstärk färg och form inför sensommaren och när arbetet drar igång igen. Ordinarie pris på frans- och brynformning och –färgning är 550 kronor. Nu kostar behandlingen 400 kronor.
Beställ tid för handling här.
Välkomna till Entouch!
Sofia, Annika, Carmen och Cecilia