Gott Nytt År och God Fortsättning alla fina kunder!

 

Äntligen vardag. Skönt med rutiner efter alla helger. Nu kan också vara en bra tid att komma till oss för konsultation och planering. Vad ser vi när vi tittar på dig i spegeln? Tillsammans  gör vi en plan. Vi har erfarenhet och öga för det estetiska och tycker man ska ta små steg och göra varsamma behandlingar för goda långsiktiga resultat. Du kan boka här.

 

Många behandlare och effektiva behandlingar 

Vi startar året 2019 med full styrka. Vi är fyra välutbildade kvinnor som har arbetat i skönhetsbranschen i 20 år, två legitimerade injektionssjuksköterskor, en legitimerad läkare, och en diplomerad hudterapeut. Vi erbjuder många effektiva behandlingar inom estetik och skönhet. Vi hjälper att välja behandlingar som passar dig!

 

Nyheten Ultra V trådlyft 

 

Dr. Carmen introducerar Trådlyft på vår behandlingsmeny. Ett trådlyft innebär att det placeras ett större antal tunna kollagenstimulerande trådar under huden. Trådarna gör att huden får spänst och drar ihop sig. Vi har sett behandlingar som gjordes i december och redan gett tydliga resultat. Trådarna absorberas inom 3-4 månader och resultatet består 1-1,5 år, sedan kan man placera in nya trådar. Denna behandling går utmärkt att kombinera med Thermage, injektioner av botox och fillers och kemiska peelingar. Behandlingen tar 1-2 timmar, räkna med en viss konvalescens i form av blåmärken. Läs mer om Trådlyft här, Boka gärna en konsultation med Dr. Carmen här.

 

Bästa tiden att behandla huden 

Bearbeta huden nu den kommande tiden – när det fortfarande är mörkt och mindre och svagare sol – perfekt för med kemiska peelingar eller laser som  får bort solskador, pigment och prickar. Vi har en palett av behandlingar där man kan välja enstaka insatser eller en serie av återkommande behandlingar. Titta på vår hemsida här. Om du vill boka behandling hos oss gör du det här.

Medicalia
– månadens produktrekommendation

 

Medicalias  Retinol & C-vitamin Care Cream, förbättrar cellytan och därmed hudstruktur. Kombinationen med c-vitamin, hyaluronsyra och elastin peptider ger huden återuppbyggnad, hydrering och samtidigt lindring av hyperpigmentering. Behandlingen ljusar upp huden. Vi rekommenderar detta för mogen hud och anti-aging. På köpet får du ett Retinol concentrate eller ett `C`Serum 1 050 kronor eller alla tre produkterna för 1700 kronor passar för alla hudtyper men speciellt för mogen och solskadad hyperpigmenterad hud. En perfekt kombination! Här kan du läsa mer om Medicalia.

 

Välkommen att planera ditt vackra 2019 hos oss på Entouch! 

Annika, Sofia, Cecilia
och Carmen