Ultra V trådlyft

”Ultra V trådlyft, den nya generationens trådlyft. Ett icke kirurgiskt lyft för omedelbar och långvarig hudföryngring”.

Trådlyft är en snabb, effektiv och helt ofarlig behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet utan narkos, intensiv smärta eller annan konvalescens. Ultra V Trådlyft finns idag i fler än 25 länder världen över. Med en stark bas i vetenskapen och en välbeprövad säker teknologi är behandlingen marknadsledande inom sitt slag.

Vad är Ultra V trådlyft?

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland hudföryngrings behandlingar. Anledningen är att patienterna snabbt och effektivt upplever utmärkta estetiska resultat utan narkos, intensiv smärta eller lång konvalescens. Det är en vetenskapligt beprövad behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet. Resultatet blir övertygande, förloppet är komplikationsfritt.

Vilka resultat kan förväntas? 

Med Ultra V trådlyft uppnås ett naturligt lyft och därmed en föryngrande effekt med en fastare hudstruktur. Med hjälp av nedbrytbara PDO trådar, som sedan lång tid tillbaka använts vid kirurgi, stimuleras hudens vävnad och produktionen av kollagen och elastin ökar vilket ger en tydligt uttalad hudföryngring.

Vad är Polydioxanon (PDO)?

 PDO-trådarna som används vid trådlyft är tunnare än ett hårstrå och är av samma material som används inom kirurgi. PDO-trådarna är vävnadsvänliga, nedbrytbara och helt ofarligt för kroppen.

Behandlingsområden?

Trådlyft med Ultra V kan utföras över hela kroppen. De vanligaste behandlingsområdena är ansikte: kinder, haklinje områdena kring ögon, panna, mun, rökrynkor, hals, armar, mage och lår.

Vem passar att göra Ultra V Trådlyft?

Ultra V trådlyft passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att kontinuerlig bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende.

Hur länge håller effekten av Ultra V Trådlyft?

Omedelbart efter behandlingen märks ett  lyft men maximal effekt av behandlingen upplevs efter 2-3 månader.  Därefter håller effekten i 1-2 år beroende på kundens utgångsläge, livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up’s” gör även att den föryngrande effekten bibehålls längre.

Ultra V Trådlyft genomförs enbart av legitimerade och certifierade behandlare.

Fördelar med Ultra V Trådlyft 

  • Säker behandling
  • Kort behandlingstid
  • Tydliga resultat
  • Inga ärr

För vidare frågor eller funderingar är du välkommen att boka en konsultation till Dr Carmen Miron Romo.

”Ingen kirurgi. Ingen narkos. Ingen konvalescens”.

”Upplev utmärkta estetiska resultat utan ärr och långa återhämtningstider med Ultra V trådar.”