Februari – en månad med hjärta!

 

Årets kortaste månad, och äntligen längre dagar! Alla årstider har sina fördelar och sin charm. Skönt att njuta av snö och sol när det ges tillfälle!
I det här nyhetsbrevet har vi ett erbjudande inför Alla Hjärtans dag! Dessutom vill vi påminna om de behandlingar som kan planeras inför sommaren.

Trevlig läsning
Annika!

Förbered för kysskalas! 

Boosta dina läppar inför alla varma kyssar du ska ge och få på Alla hjärtans dag den 14 februari! Vi erbjuder nu läppbehandling med Restylane Kysse. Hela februari betalar du bara 3 000 kronor. Ordinarie pris är 4 600 kronor.
Boka tid här.

Beach 2019 – Armar, ben, mage och ansikte

Behandling med Thermage är effektiv, det behöver gå några månader för att se det slutliga resultatet. Radiovågor stimulerar vävnadens förmåga att öka produktionen av elastin och kollagen för att få en huduppstramning på djupet. Man kan i princip behandla hela kroppen, överarmar, knän, lår, mage och förstås ansikte, hals och dekolletage. Läs mer om Thermage på vår hemsida här och boka här

Annika Harlén i skärgården

Dags att planera för snygga sommarben!

Tid att börja behandla dina ben inför sommaren. Dr. Carmen injicerar dina ådernät eller små blå/röda, strimmor och gör en s k sclerosering. Det kan behövas några behandlingar innan du kan gå i klänning eller shorts igen. Vi erbjuder denna behandling för 2 500 kronor/gång tom maj, ord pris är 3 500 kronor. Välkommen att boka tid här

 

Galderma – en av våra favoritleverantörer 

Restylane är produkter vi använder varje dag här på Entouch. Efter många år i branschen blir man kräsen i valet av leverantörer. Vi väljer högsta kvalitet på de produkter vi erbjuder våra kunder som ger god hållbarhet och resultat över lång tid. Entouch erbjuder hög kvalitet på produkter, hantverk och personlig service. Vi tycker om Restylane för att de finns i många viskositet-tjocklekar av hyaluronsyra vilket passar för olika behandlingar, vår verktygslåda blir på så vis komplett. Med Restylane kan vi bygga vårt konstverk efter varje kunds förutsättningar och möjligheter. Läs mer om Galderma, företaget som säljer dessa produkter, och deras Restylane produkter på vår hemsida här. Boka tid för behandling till Sofia, Carmen eller Annika här.

Nya behandlingar 

Nu erbjuder vi två nya behandlingar på kliniken: Easy Meso och Easy Microbotox by Entouch. Behandlingarna tar 30 minuter och vid båda behandlingarna stämplar man in en cocktail med vitaminer och mineraler i huden med 20 guldnålar. Vi gör en anpassad mix för din hud.
Easy Microbotox i denna cocktail blandar vi in botox då kostar det 1 495 kronor denna följs upp med Easy Meso för 995 kronor/ tillfälle, en gång i veckan, upp till 6 veckor. Behandlingarna är effektiva på porer, fina linjer och hudstruktur som blir slätare och jämnare. Välkomna att boka tid här.

Skönt för huden nu i vinter! 

Medicalias Postoperativa Care Cream stärker hudbarriären och skyddar huden i vinterkylan Den som köper Medicalias Post Operativa Creme nu får Silicon Lipid-serumet på köpen. Dessa två produkter fungerar väldigt bra tillsammans. Stryk först på Cremen och sedan en tunn hinna Silicon-Lipid. Det skyddar huden när man är ute i vinterkylan och t ex åker skidor, skridskor eller för dig med mycket torr vinterhud. De som har eksem eller perioral dermatit tycker att produkterna ger fantastiska läkande resultat. Cremen kostar 925 kronor, serumet du får på köpet är värt 650 kronor.

Varmt välkommen till oss på Entouch!
Annika, Sofia, Cecilia och Carmen 

Hjärta gjort av rosor.