Avancerade och effektiva produkter från Mesoestetics

A

Mesoestetic är en av giganterna i skönhetsbranschen. Bolaget startades av en apotekare i Barcelona, Spanien, och företagets produkter finns i dag i hela världen, sedan 2016 också i Sverige. Den första produkten Cosmelan fick en flygande start med sin förmåga att behandla oönskad pigmentering för alla slags hudtyper.

Idag finns en rad produkter i sortimentet för hudbehandlingar. Med bolagets produkter kan man bota och lindra vissa hudåkommor och -sjukdomar och man kan också använda produkterna för estetiska behandlingar och hudföryngringar, där produkterna bland annat stimulerar hudens produktion av kollagen och elastin.

Den som vill använda Mesoestetics produkter för att behandla kunder måste genomgå företagets utbildningar i hur de ska användas och i vilka kombinationer och bli certifierad innan Mesoestetic levererar produkter. 

Företagets produkter används både på skönhetskliniker och vissa finns också för hemmabruk.

Alla produkter tillverkas i Spanien och idag bedriver företaget egen forskning inom området hudvård- och behandling. Mer att läsa om Mesoestetic finns på den svenska agenten för företaget här.

I Sverige är det Uderm AB som startade 2016 som har agenturen för Mesoestetic på den svenska marknaden. Bolaget drivs och ägs av hudterapeut Lena Claesson, utbildad och certifierad medical estetician, i USA, och Hudläkare Margareta Frohm Nilsson.

Bilden visar en M-penbehandling där Mesoestetics produkter laddats i verktyget som används.