Nu växlar vi tillbaka till sommarens tid

Nu går vi mot sommaren igen, om några dagar ställer vi om klockorna till sommartid. Så skönt!
I det här nyhetsbrevet berättar vi vad vi rekommenderar nu, vi presenterar en av våra fina leverantörer och en ny
Glow och lyster ansiktsbehandling från Pevonia.

På Entouch erbjuder vi många olika behandlingar. Men man ska vara noga med vad man väljer beroende på vilken
årstid det är. En del behandlingar  som estetiska injektioner passar hela året, andra som laser passar nu.

Välkommen till oss på Entouch och trevlig läsning! 
Annika

Bra för huden – hela året

Nålningsbehandlingen M-pen passar bra att göra nu. Med 12 sterila engångsnålar görs små microkanaler och i dem tillförs en individuellt anpassad cocktail av vitaminer och mineraler. Behandlingen sätter igång blodcirkulationen som stimulerar att öka produktionen av kollagen och elastin.
Denna behandling passar alla och kan göras året om, vi rekommenderar en kur på 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum. Det gör inget om du är brun heller ska åka på semester efter några dagar.

En av våra favoritleverantörer: Mesoestetic 

En av våra utvalda viktiga leverantörer är Mesoestetic, ett spanskt världsledande bolag inom skönhetsindustrin vars produkter finns i stora delar av världen. De är etablerade, erfarna och har många bra produkter som vi använder varje dag i våra M.Pen och Easy Microbotox och Mesoterapi behandlingar.
Lena Claeson, till vänster nedan och Margareta Frohm Nilsson, till höger är inspiratörerna som tagit Mesoestetic till Sverige. Här  och här kan du läsa mer om Mesoestetic. 

Ingen saknar en plupp!I

Nästan alla har en eller annan skäggvårta, plupp eller oönskat kärl på ett ställe där det syns eller känns lite för mycket. Behandlingen med Quadro Star är en effektiv icke kirurgisk metod att bli av med dessa. Det går fort och pluppar och vårtor tas bort under lokalbedövning. Ibland behövs fler behandlingar. Boka tid till Dr Carmen här. Läs mer om behandlingen  här.

För dig som vill få lyster och glow!

Luminiscens C & Sea ansiktsbehandling är den optimala behandlingen för torr hud.
I behandlingen kombineras ett stabilt C-vitamin med utrensande sjögräs. Detta ger huden en maximal fuktighet samt en stramare känsla. Nu ger vi behandlingen för 1 100 kronor. Boka din ansiktsbehandling till Cecilia här.

Viktiga frågor på EIR Årsmöte 

Estetiska Injektionsrådet (EIR) hade årsmöte den 8 mars. Föreningen gör ett viktigt  opinionsdrivande arbete och en av styrelsens aktiva är Annika Harlén.
Samma helg var det FAN-Club möte. Mer om det här. På bilden ses ssk. Annika Harlén och hudläkare Tore Nilsen som föreläste om olika lasrar som om det var han fru eller barn. Läs mer här om utdelade stipendier och föreläsningar.  

Idag den 21 mars gratulerar vi Dr Carmen som fyller år!
Tulpanerna nedan är till dig och alla som fyller år idag!