Entouch omnämns i Skönhetspodden – Ultra V trådlyft

Ultra V trådlyft är en säker, effektiv & icke-kirurgisk behandling för omedelbar och långvarig hudföryngring

I avsnittet som sändes 24 mars 2019, “Vi har trådar i ansiktet” pratar Anja Skeppe Grahn och Maria Ahlgren om trådlyft. Anja Skeppe Grahn har varit hos oss på Entouch och testat Ultra V trådlyft, och hon har behandlats av Dr Carmen.

Anja Skeppe Grahn behandlas hos Dr Carmen.

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland hudföryngrings behandlingar. Anledningen är att patienterna snabbt och effektivt upplever utmärkta estetiska resultat utan narkos, intensiv smärta eller lång konvalescens. Det är en vetenskapligt beprövad behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet. Resultatet blir övertygande, förloppet är komplikationsfritt.

Läs mer om trådlyft här!

Lyssna på Skönhetspodden och avsnittet om trådlyft här!