Vi söker mammor som vill se lite piggare och gladare ut

Är du vår modell?

Just nu söker vi på Entouch mammor i åldrarna 30-50 år som vill få en piggare och gladare look med hjälp av Restylane fillers. Behandlingen är kostnadsfri och kommer utföras av vår legitimerade personal med många års erfarenhet av injektionsbehandlingar. Vi önskar att du är obehandlad sedan tidigare. Du får inte vara gravid eller amma. Villkoret är att man godkänner att ens bilder används i kommersiellt syfte samt medverkar på ett event på vår klinik i höst och berättar om sin upplevelse kring behandlingen.

På bilden mamma Susanne R, en av våra kunder.

Intresserad?

Vid intresse, skicka porträttbilder med neutralt ansiktsuttryck rakt framifrån, i 45 graders vinkel samt i profil, och berätta lite om dig själv och din livssituation, till info@entouch.se.

Välkommen att skicka in dina bilder senast den 3 maj.