Full fart mot sommaren!

 Vi har redan känt av den, sommarvärmen, men det är många veckor kvar innan den riktiga sommaren är här nu ska vi passa på att njuta av Våren! Underbart! 

 I det här nyhetsbrevet vill vi berätta om det som är stort för oss men som kunderna inte ser, den medicinska säkerheten på vår klinik. Vi berättar också om Pevonia, en av våra hudvårds leverantörer och vi presenterar vårens kampanjer: Behandla dina läppar och förse dig med  solskyddsprodukter från Pevonia.  

Trevlig läsning! 

Annika 

Den medicinska säkerheten 

På Entouch är det alltid den medicinska säkerheten som kommer först och som ligger bakom alla våra konsultationer och våra behandlingar.  För att säkerställa att vi fattar rätt beslut har vi en dialog både mellan oss och våra kunder men också mellan oss behandlare. Vi är glada att ha vår medicinskt ansvarige, Dr Carmen, på kliniken alla dagar i veckan. Läs mer här om vårt medicinska säkerhetsarbete.

Pevonia – en av våra utvalda leverantörer 

Pevonia har bra och potenta produkter för de flesta hudtyper och problem. Produkterna säljs bara på klinker som utbildats i hur produkterna ska användas och Entouch har haft dem i några år. Pevonias produkter används både i klinikens behandlingar och kan köpas av klinikens kunder. Läs mer här om Pevonia. 

Nu piggar vi upp sex mammor 

Vi ska behandla sex mammor i åldrarna 30-50, i samarbete med Galderma och Restylane. Vi efterlyste dem på Instagram, Facebook och på vår hemsida och den 3 maj fick de utvalda veta vilka vi ville gå vidare med. Mammorna, som inte har behandlats med injektioner tidigare, kommer att se piggare och gladare ut efter injektionsbehandlingarna hos. Följ dem gärna i våra sociala kanaler. Vi kommer visa bilder på både före och efter våra behandlingar.

Vårens vackra läppar 

Möt våren med naturligt vackra läppar. Låt oss hjälpa till! Visst skulle fillers göra susen i dina läppar! Det finns både sköna krämer och härliga läppstift att köpa hos oss. Sedan kan du välja vem du vill ge en extra fin vårkyss! Nu får du ett härligt vår erbjudande om du gör en läppbehandling hos oss maj-juni  

1 ml Kysse 3 900 kronor! Boka din tid via www.entouch.se  till Dr Carmen, Ssk Sofia eller Ssk Annika. 

Erbjudande: Solskydd med Pevonia 

Hydrating Sunscreen SPF 30, Solskydd för hela familjen både skyddar och förebygger används både i ansikte och kroppen.  UVA/UVB protection, 150 ml, 550 kronor.
Youth Renew, Lätt färgad BB creme Innehåller massor av fukt, antioxidanter, collagen, ellastin samt Spf 30 för kunden som vill ha EN produkt med alla funktioner. 725 kronor
After-sun Soothing gel lugnande och kylande efter mycket sol. Håller huden fuktig och kan också användas som ansiktsmask 475 kronor
Phyto-aromatic Mist ger fukt och doftar underbart 475 kronor.

Vi önskar alla en trevlig vår!

Kom ihåg solskyddet nu när du går ut i vårsolen! 
Annika, Carmen, Cecilia och Sofia