Känn dig vacker i sommar!

Nu öppnar vi upp fönster och dörrar och tar in allt det vackra, nu vill vi också bli sommarfina!
Det är en ljuvlig tid när försommaren är här med sol och värme, men bra med lite regn emellanåt för att behålla det gröna och frodiga! Många gifter sig den här tiden på året, då vill alla vara fina, vackra sitt bästa jag, huvudpersonerna brud och brudgum, gästerna, både män och kvinnor. Det är också studenttider, skolavslutningar sommarfester. Det finns något för alla här på Entouch! 

I det här nyhetsbrevet skriver vi om vårt erbjudande om behandling av läppar och området runt omkring.  
Sommaren och solen kräver så klart ett erbjudande på våra härliga produkter med solskydd. 

Trevlig läsning! 
Annika

Entouch hämtar inspiration från den internationella kongressen FACE

Den 7-8 juni hölls den årliga kongressen FACE i London med deltagare från hela världen. I år valde vi att ta del av nyheter och erfarenheter från denna kongress. Annika, Carmen och Sofia från Entouch åkte för att få ny inspiration, se nyheter och träffa internationella kollegor.

Det handlade mycket om trådlyft, estetiska injektioner, hud och allt om hur vi behandlar ansikten. Dr Kwon Han Jin från Korea (t.v) har utvecklat Ultra V trådlyft. Dr Bob Khanna från London (t.v),  professor i Facial Aestetics höll bra föreläsningar och gjorde bra demonstrationer. Det var långa dagar med många intressanta föreläsningar. Nu har vi fått mer kunskap och erfarenheter att använda oss av i vår verksamhet på Entouch.     

Så behandlar vi området kring mun och läppar

En vacker mun är mycket mer än bara behandling av läppar. Ansiktet är komplext och det är mycket som bestämmer hur munnen och läpparna ser ut. Vi ser helheten och guidar våra kunder hur vi kan få ett vackert och proportionerligt utseende. Behandling kräver gedigen kunskap om anatomi och funktioner med muskler som rör sig i detta område. Vi är erfarna behandlare och har många kunder som ger oss förtroendet att se till att deras mun är vacker över tid. Läs mer här om hur vi arbetar och hur vi behandlar för att det ska kännas så lite som möjligt. 

Erbjudande sommarskydd

Medicalia
Medicalia Sunscreen SPF 30 bredspectum med UVA /UVB skydd är en härlig solskyddsprodukt som passar alla. Den ger ett fantastiskt bra skydd, doftar gott och är lätt färgad. Passar bra som dagkräm alla dagar. Den rikliga förpackningen innehåller 150 ml och kostar 775 kronor. På köpet får du C-vitamin Serum som är värd 650 kronor. 

Pevonia
Hydrating Sunscreen SPF 30 bredspectrum med UVA/UVB skydd. 150 ml, för ansikte och kropp för hela
familjen. 
After-sun soothing gel 150 ml. Kylande, lugnande, dämpar rodnad, läker och ger fukt. 
Ligne Speciale Youth Renew 30 ml. En lätt färgad BB creme som innehåller fukt, anti-oxidanter, kollagen och
elastin SPF 30. 
Phyto-aromatique Mist 200 ml uppfriskande fukt spray, en viktig funktion för att motverka hudens åldrande, dryg och himmelsk god doft.