Välkommen Sommaren!

Den underbara sommaren är här. Vad vi har längtat! Nu gäller det att både njuta och komma ihåg att använda solskyddsprodukter, så vi skonar huden, minskar risken för farliga pigment. Vi rekommenderar att man undviker den allra hetaste solen mitt på dagen, använder solhatt, solglasögon och tar på en fin sommardress. Vi tar lite ledigt och hoppas att ni också har möjligt att vila och njuta av några lata dagar.    

Trevlig läsning!

     Annika   

Tider före sommaren 

Det finns fortfarande några tider för den som vill bli behandlad före sommaren. Boka här på vår hemsida.

Du som vill rekommendera oss 

Vi vore glada om våra nöjda kunder gick in på den här länken och rekommenderade oss. Vi är så glada över alla dom fina rekommendationer vi fått på Reco, se här, nu vill vi givetvis fortsätta med att samla på oss fler vitsord från nöjda och glada kunder. 

Om produkterna tar slut 

 Om dina hudvårdsprodukter från Medicalia eller Pevonia tar slut under sommaren när vi är på semester och kliniken är stängd kan du maila till vår hudterapeut Cecilia på cecilia.hjortfors@entouch.se, så skickar hon det du beställer.


Sommarstängt

Entouch är stängt från 10 juli. Den 7 augusti är Sofia och Cecilia tillbaka. Den 12 augusti kommer Dr Carmen och Annika tillbaka igen. Vi ser fram emot att ses igen! Välkomna!

Vi önskar alla en underbar sommar och ser fram emot att träffa er igen i augusti!   

Sofia, Annika, Carmen och Cecilia