Jippie, äntligen tillbaka!

Sommaren är underbar och allt har sin tid. Det har varit många långa lata dagar med härlig vila men också tid
för vänner och släkt.  Några resor med sköna bad och mycket god mat och dryck.

Nu är det så roligt att komma igång igen och få träffa både nya och gamla kunder. Vi rivstartar med
behandlingar och nylansering av det vi gör mest. Mer om allt i detta nyhetsbrev och på vår hemsida.

Trevlig läsning!
Annika

Softlift by Entouch – nylansering

Efter många år med kombinationsbehandlingen Softlift gör vi nu en nylansering. Vi har paketerat våra behandlingar i BRONS, SILVER, GULD och PLATINUM för att det ska bli lättare att veta vad behandlingen innebär och innehåller. Det är dosen, mängden, och vilka Restylaneprodukter som används i behandlingen som reglerar kostnaden och resultatet. I en konsultation med våra kunder kommer vi gemensamt fram till vilken valör vi använder på just dig! Vi bygger för långa resultat och påverkar framtidens åldrande på ett naturligt och fint sätt.

ENTOUCH Brons Muskelavslappnande + 1 ml Restylane Brons beroende på dos 8 100-9 400 kronor.
ENTOUCH Silver – Muskelavslappnande, face -panna, argrynkan, kråksparkar, sura mungipor och haka + 2 ml Restylane produkter Silver 12 900 kronor.
ENTOUCH Guld – Muskelavslappnande, full face, panna, argrynkan, kråksparkar, sura mungipor, haka, hamsterpåsar och platysmaband s.k. Nefertiti lyft  + 1ml fillers eller mindre mängd botox och 2-3ml filler Guld 16 400 kronor.
ENTOUCH Platinum -Muskelavslappnande panna, argrynkan, kråksparkar, sura mungipor, haka, hamsterpåsar och platysmaband s.k. Nefertiti lyft + 3 ml fillers eller mindre mängd botox och ytterligare 1ml fillers. Platinum 19 900  kronor.

Annika är en av de första sjuksköterskorna i Sverige som började med Restylane behandlingar 1999, så det är 20 år sedan i år. Med de samlade erfarenheterna som hon och kollegorna Sofia och Carmen har av behandlingar, produkter, teknik och kunders förutsättningar erbjuder man bland annat Softliftbehandlingar och nu i det nya konceptet Softlift by Entouch. Läs mer här om Softlift och här om vår nylansering.

Sex mammor – nu ännu snyggare

I samarbete med Restylane har Entouch behandlat sex obehandlade mammor. Carmen Sofia och Annika har behandlat två mammor var. Det har varit Softlift by Entouch-behandlingar och vi har dokumenterat behandlingarna med före- och efterbilder. Alla mammor kommer att presenteras utförligt och löpande under hösten på vår hemsida och våra sociala kanaler Instagram och Facebook. 

Ulrika före och efter

Första mamma-modellen vi vill presentera heter Ulrika, hon arbetar som informatör och grafisk formgivare. Hon tränar mycket och känner sig pigg men säger själv att hon såg väldigt trött ut. Idag ser hon ut som hon känner sig! Hennes Softlift innehåller givetvis fullface Azzalure i argrynka, panna, kråksparkar, sura mungipor och hakan, därefter stor uppbyggnad av mellanansiktet och under ögonen där hon har tappat mycket volym. Restylane Lyft för att förstärka käklinjen, Kysse i läpparna både kontur och volym + stöd i mungiporna, toppar med VITAL som ger fukt dels ovanför ögonbrynen för att mjuka till volymförlusten, sedan över kinderna för att få mycket fukt till hennes torra hud. Vi gjorde en touch up efter 14 dagar men då behövde vi endast lägga till lite mer volym i läpparna. Det är sex veckor mellan fotograferingarna. Ulrika är glad och nöjd och vill gärna fortsätta att underhålla sin nya look! Vi rekommenderar regelbundet underhåll!

Komplettera med trådlyft –  kollagenstimulans och stadga

Ultra V trådlyft passar för alla som vill ha uppstramning av hud tex käklinje, runt mun, under ögon, ögonlock och panna eller huden på halsen. Det är Dr Carmen som gör behandlingen hos oss på Entouch. Det går utmärkt att komplettera med trådar efter ett Softlift eller mellan injektionsbehandlingarna för att förbättra spänsten i huden. Trådarnas hållbarhet är cirka 1-1,5 år men går att kompletteras på olika ställen men olika sorters trådar. Behandlingen är även bra i preventivt syfte för att förebygga hängig och slapp hud. Resultatet är ett yngre utseende och din hud får en bättre spänst och uppstramning. Mer om trådlyft här.

Trådar ger spänst, fillers volym och fukt, botox avslappning av överaktiva muskler. De olika behandlingarna ger tillsammans fina resultat! 

Huden efter sommaren – erbjudande

För dig över 40, rekommenderar vi att du startar med en härlig Micro-Retinol kur. Behandlingen är en 45
minuters ansiktsbehandling med en kraftfull retinolsyra som ger en fin förbättring av din hud. Behandlingen
reducerar pigmenteringar, förbättrar fuktigheten, ger en uppstramande effekt och en jämnare hudstruktur.

Följ upp behandlingen med hudvårdsprodukter i samma serie. Den passar dig med grov och storporig hy med
pigmenteringar och fina linjer, först rengöring, ansiktsvatten, sedan applicerar du serum och därefter
ansiktskrämen som fungerar både dag och natt. Pevonia är ett världsledande hudvårdsföretag från Florida,
USA. 

Micro-Retinol behandling, en kur med 3 behandlingar, betala bara för 2 totalt 2 395 kronor.

Vi hälsar alla varmt välkomna tillbaka till oss på kliniken.
Vi ser fram emot en härlig kreativ höst och få ta hand om Er! Vi ses på Entouch! 

Sofia, Annika, Carmen och Cecilia