Hudföryngring med hyaluronsyra (skinbooster)

Hudföryngring

Entouch specialiserar sig på behandlingsmöjligheter för hudföryngring och för att motverka och förebygga hudens åldrande, återställa och behålla sin spänst.

hudforyngring2

När vi åldras förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer bryts ner och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Det gör att din hud blir strävare, torrare och mindre spänstig. Den biologiska klockan spelar en viktig roll i den här processen men även livsstilsfaktorer som sol-, rök- och alkoholvanor har sin del i det hela. Vi utför hudföryngring som försiktigt och naturligt slätar ut huden inifrån.

Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som finns i alla levande organismer och som har en unik förmåga att binda vatten. Med tiden förändras hyaluronsyrans egenskaper och i takt med det blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk.

Hur fungerar hudföryngring?

Genom att tillföra hyaluronsyra återställs fuktbalansen och förbättrar strukturen och elasticiteten i huden. Behandlingen kan användas för att föryngra huden i ansiktet, halsen, dekolletaget och såväl som på ovansidan av händerna.

Genom att tillföra hyaluronsyra återställs fuktbalansen och förbättrar strukturen och elasticiteten i huden.

Behandlingen kan användas för att föryngra huden i ansiktet och halsen även ovansidan av handryggen.

Vi använder välkända produkter som också är känt som ”skinboosters”. Vi rekommenderar tre initiala behandlingar med två till fyra veckors mellanrum. Efter en sådan tremånaders-behandling är rekommendationen att man underhåller med en behandling efter sex månader och därefter en ny kur efter ytterligare ett halvår – allt utifrån din huds egenskaper och behov.

Skinbooster går utmärkt att kombinera med Dermapen, Stamcellsbehandling och kemiska peelingar.

Behandlingsområden inom hudföryngring:

  • Ansikte
  • Läppar
  • Dekolletage och hals
  • Händer
  • Ärr/akneärr

Bra att veta:

För att minska risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället, rekommenderar vi att du i cirka 5 dagar inför behandling, undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t ex Treo och Magnecyl), NSAID-preparat (t ex Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, Omega 6 och E-vitamin.

Före efter

Hudföryngring
Behandling av handrygg med Vital – före, efter en behandling samt efter två behandlingar