Kemisk Peeling för en snabbt föryngrande effekt

Om behandlingen:

Kraftfulla syrabehandlingar, vi rekommenderar tre-fem behandlingar med ca 7-14 dagars mellanrum. Efter behandling på dag 3-4 får Du en mer eller mindre fjällning.

Behandlingen är optimal för dig som önskar en rejäl hud uppfräschning, minimerar linjer och rynkor, dämpa pigmenteringar, läka acne, lindra rosacea.

Medicalias nya revolutionerade syror

RETINOL HEXYLRESORCINOLM PEEL: är en mycket kraftfull peeling formula för behandling av avancerade åldringstecken på huden. Peelingen innehåller en av de mest kända ingredienserna för att behandla hudens åldrande; Retinol som är ett derivat av retinyl palmitat (Vitamin A), denna ingrediens hjälper till att öka den epidermala cellaktiviteten samtidigt ökas fuktighetsnivån i huden vilket resulterar i reparation och omstrukturering i de djupare hudlagren. Hexylresorcinol kommer från råg (spannmål), har en antiseptisk och bedövande verkan, vilket gör att kunden upplever mindre obehag under behandling. Nyligen framkomna forskningsresultat har visat att att dessa ingredienser ökar tyrosinase och är upp till fyra gånger mer effektiv än hydroquinone när det gäller att bleka huden (pigmentering) och motverka pigmentering och ge en jämnare hudton. I synergi med Glycolic acid, phytic acid och lactic acid ger denna peeling snabbt föryngrande effekt.

Passar den mogna huden i behov av behandling av försämrad elasticitet, hyperpigmentering, melasma, ärr, solskador och de i behov av en förbättrad struktur.

COLLLAGEN VITAMIN C PEEL: innehåller ny innovativ formula som behandlar de flesta ålderstecken på huden.
Peelingen innehåller collagen polypeptider; vilka ökar hudens motståndskraft, ger fukt och jämnar ut linjer och rynkor. Ethyl Ascorbic Acid;den senaste oxideringsfria c -vitaminet som finns i biotillgänglig form. Denna form av c-vitamin ger en utmärkt blekande effekt, den stimulerar collagen syntesen, neutraliserar fria radikaler och skyddar huden. Den jobbar i synergi med Glycolic acid, phytic acid och lactic acid.Peelingen passar de med mogen hud i behov att återuppbyggnad, fukt och fyllighet.

PHYTIC ACID ACTO-ZYME PEEL™: Denna peeling formula kombinerar en blandning av olika active ingredienser som ger en progressive och korrekt exfoliering och en blekande effekt.Phytic Acid, vilket utvinns ur ris är känt för dess verksamma effekter på huden. dels den keratolytiska effekten som exfolierar och reducerar hyperplasi samt även reducering av hyperkerastos runt hårsäcksöppningen. Phytic acid stimulerar även hudens cellförnyelse och har en blekande effekt vilken minskar syntesen och ackumeleringen av melanin i epidemis., Acto-Zyme™, är en enzyme och en naturling peeling ingrediens för ytlig peeling. den motverkar förtjockning av hornlagret. I kombination med Glycolic och Lactic Acids vilka exfolierar och bleker huden.Passar särskilt bra för torr hud, rosacea, torr aknehud och eksem.

ZINK POLYPEPTIDER PEEL: talgproduktionen är antioxidant och stärker hudens eget imunförsvar, den jobbar tillsammans med Vitamin A för att reparera och läka huden. Tillsammans med ett peptidcomlex bestående av Palmitoyl Tetrapeptide-5, Panthenol, Sodium Hyaluronate, and Dunaliella Salina, ett alg extrakt som har antioxidants egenskaper ger denna peeling snabbare läkning, ökad cellförnyelse och anti age egenskaper. Peelingen innehåller även Hexylresorcinol, Glycolic, Phytic, och Lactic Acids. Perfekt behandling för acne, ärr, eksem, psoriasis, epidermal hyperplasi, fet hud, solskador, hyperpigmentering fina linjer och rynkor.