Läppförstoring för fylligare läppar

Föryngra och framhäv dina läppars form

läppförstoring stockholmVåra behandlingar kan föryngra eller framhäva dina läppars form. Vilka behov du än har, finns det en lösning som ger bästa naturliga resultat. ENTOUCH använder välkända hyaluronsyreprodukter från välkända leverantörer såsom Galderma och Allergan.

Exempel på vanliga behandlingsområden:

  • Släta ut linjer och rynkor (t ex rökrynkor)
  • Föryngra och/eller förstora läppar

Hur fungerar läppförstoring?

Läppförstoring blir alltmer populärt både bland unga och äldre kunder. Med ålder avtar hudens elasticitet och rynkor runt munnen börjar framträda. Det påverkar läpparna och mungipornas utseende, vilket ger ett surare utseende. Vårt mål är att få ett så naturligt resultat som möjligt, så att våra kunder kan känna sig vackrare och mer tillfreds med sina sensuellt vackra, naturliga läppar. En läppförstoring kräver en erfaren och professionell behandlare för att få ett naturligt resultat. Vi på ENTOUCH är certifierade av Estetiska Injektionsrådet och Annika har stor erfarenhet av att behandla läppar.

Hur fungerar läppföryngring?

På Entouch utför vi läppföryngring med hyaluronsyra för att återställa naturlig fyllighet och skapa vackert formade läppar. För att nå ett så naturligt utseende av dina läppar som möjligt fördelas hyaluronsyran jämnt i läpp och kontur och ibland även runt omkring där linjerna bildats under lång tid detta resulterar i mer definierade läpparna utan oönskade linjer och rynkor. Läpparna får ett naturligt och mer ungdomligt utseende som ger ett smickrande och mer attraktivt leende.

Bra att veta:

För att minska risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t ex Treo och Magnecyl), NSAID-preparat (t ex Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, Omega 6 och E-vitamin i cirka 5 dagar inför behandling.
Läs mer om behandlingar av läppar: här


Boka tid här!

Före/efter – bläddra och se fler

  • läppförstoring stockholm 1

    Diskret läppbehandling - Bilderna till höger visar resultatet efter en månad.

  • läppförstoring stockholm 2

    Läppförstoring - Bilderna visar resultatet av en behandling.