Microneedling ansiktsbehandling


Nu erbjuder vi behandling med Mesoestetics M.pen
– Individuell cocktail för bättre resultat

DermapenNålning (microneedling) är en behandling som stimulerar hudens produktion av kollagen och elastin på hudytan. Kollagen gör huden spänstig och slätar ut rynkor. M.pen-behandling är effektiv och den som behandlas återhämtar sig snabbt. Man får inte sminka sig på 12 timmar efter behandlingen, men kan leva normalt nästa dag. Med denna behandling går vi på Entouch över till en modernare generation nålningsbehandling.
M.pen kommer från Mesoestetic och är en effektiv nålningspenna. I och med detta kan vi erbjuda fler vitaliserande produkter att slussa ner i den behandlades vävnad för ännu finare resultat.

Med nålningsbehandling menas att man gör många små stick som bildar kanaler med små sterila nålar som sitter i grupp i nålpennan. När huden utsätts för de små sticken sätter processen igång och ökar produktionen av att skapa mer kollagen och elastin. Det stärker huden, porerna drar ihop sig linjer suddas ut och huden får tillbaka sin spänst. Vi arbetar både med olika hastigheter på stickintervallen och olika djup på sticken på olika områden.

Mesoestetics verktyg, den sladdlösa nålpennan M.pen gör behandlingen smidigare och enklare. Under behandlingen tillsätter vi en cocktail av det kunden behöver i form av vitaminer och mineraler.

Vi kan få resultat på behandling av pigmenteringar, utjämning av hudkvalité, mindre porer, en viss uppstramning och – förstås – en fuktboost genom den individuellt sammansatta cocktailen. Det här är en behandling för alla unga, medelålder, äldre alla kan bibehålla eller förbättra spänst och lyster alla från sitt utgångsläge. Behandlingen ger fina resultat. Man kan återgå till sitt normala vardagsliv dagen efter behandling. En viss rodnad direkt efter behandlingen är fullt normalt. För att inte få in bakterier eller smuts i de små kanalerna få man inte använda smink 12 timmar efter behandling.

Inför varje behandling rengörs huden grundligt och det görs en individuell bedömning av kundens behov. Därefter designas den cocktail som ska användas, det finns 11 ämnen som vi blandar specifikt den behandling som ska göras. Med Mpen kan vi behandla ansikte och hals, dekolletage handryggar.

Man kan göra en enstaka behandling inför fest bröllop födelsedag eller bara en viktig dag på jobbet, men helst en serie på tre i en kur då sätter vi igång blodcirkulationen och med det en kick av att producera mer kollagen och elastin som ger spänsten till din hud. Vi föreslår 4-6 veckors mellanrum mellan behandlingarna. Entouch rekommenderar alla att göra 1-2 kurer per år!

Mesoestetic är ett spanskt familjeföretag som har arbetat med hudprodukter, kemiska peelingar och olika hudbehandlingar inom den medicinskestetiska sektorn sedan 1984.

Det här är kollagen

Kollagen är ett protein som finns i all bindväv i leder, ligament, brosk, hår och hud. Ungefär en tredjedel av kroppens protein utgörs av kollagenprotein. Det fungerar som stödvävnad och tillsammans med elastin ger det stadga och struktur som skydd mot yttre påfrestningar.

Kollagen är uppbyggt av aminosyror, varav de vanligaste typerna är bland annat lysin och arginin. Kroppen producerar själv kollagen, men en ständig nedbrytning av proteinet förekommer samtidigt. Med åldern minskar produktionen medan nedbrytningen däremot fortsätter i samma takt.Boka tid här!

Före/efter – bläddra och se fler


  • foreefter_dermapen1

    -


  • dermapen2

    -


  • dermapen3

    -