Softlift behandling – ansiktslyft utan kirurgi

Softlift


softliftEtt softlift är en kombinationsbehandling med muskelavslappnade botullinumtoxin – ett beprövat läkemedel för att slappna av överaktiva muskler.
Behandlingen ger bra resultat mellan ögonbrynen, horisonella linjer i pannan, linjer vid ögonen (så kallade kråkspakar), ibland sura mungipor eller “tantrynkor” ovanför överläppen. Vi kan också dämpa en överläpp som åker upp ovanför tandköttet när du ler (så kallat “gummie smile”). Allt anpassas efter varje kunds förutsättningar och behov. Vi ger dig resultatet du vill ha med hjälp av botullinumtoxin.

Detta kombineras sedan med hyaluronsyra, ett ämne som finns och produceras i vår vävnad, men som avtar med stigande ålder. Hyaluronsyran liknar vår egen, men är kemiskt framtagen och ger därför inga allergiska reaktioner. Valet av produkt beror på vilken behandling vi ska utföra och produkterna finns i olika tjockleksgrad. Hyaluronsyran injiceras i huden för att bygga upp vävnaden inifrån och ge tillbaka eller bibehålla spänst, volym och en vacker hud.
Med ett softlift kan vi bygga upp volym över okben, i mellanansiktet och under ögonen. Vi kan skapa skarpare käklinjer och gömma de så kallade ‘hamsterpåsarna’, volym kan ge karaktär till en odefinierad haka. En sned näsa kan med hyaluronsyra fyllas ut för att bli rakare eller dölja kantigheter av en knöl. Vi kan mjuka av linjerna mellan näsa och mun sk nasolabialveck och ge stöd åt sura mungipor marjonettlinjer, Vi kan fylla tunna sladdriga örsnibbar så att örhängena sitter bättre och vackrare. Vi kan förstora eller förstärka läpparnas form och volym diskret och sensuellt. Möjligheterna är oändliga.
Resultatet av ett softlift syns direkt, och blir ännu bättre suggestivt man kan behöva ytterligare uppbyggnad om det är mycket volym som krävs. Därefter krävs ett underhåll en-två gånger per år. Behandlingen medför ingen direkt smärta, men lite ömhet och en viss svullnad förekommer i huden från någon upp till några dagar efter behandlingen.
Vi använder välkända Restylane produkter från Galderma. Det innebär att för en fillers behandling i Stockholm kan du tryggt besöka ENTOUCH.

Bra att veta:

För att minska risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du i cirka 5 dagar inför behandlingen, undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t ex Treo och Magnecyl), NSAID-preparat (t ex Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, Omega 6 och E-vitamin.
Läs om ENTOUCH i ett reportage om Softlift på improveme.se >>


Boka tid här!

Före/efter – bläddra och se fler

  • fillers

    Softlift - Fillers har skapat mjukhet och volym över kindben, hudkvalitén under ögonen har förbättrats med Vital och läpparna har fuktbehandlats

  • Muskelavslappnande

    Softlift – kombinationsbehandling - Här har använts både fillers och muskelavslappnande för att behandla tårdiket, arga rynkan mellan ögonbrynen samt för korrigering av mindre assymetri.