Pigmentbehandling med COSMELAN från Mesoestetic

Cosmelan är en unik och kraftfull behandling för dig som har pigmenterings problem som melasma och solskador, behandlingen är avsedd att utjämna hudtoner och reducera pigmentfläckar som orsakas av melanin i ansikte, hals och på händer. Behandlingen går att använda på alla hudtyper. Behandlingen utförs under en långperiod och inkluderar behandling både på kliniken och samtidigt noggrann hemma behandlingar.
Behandlingen innehåller kraftfullt verkande ämnen som bryter ner ytskikten i huden genom exfoliering och en progressiv eliminering av pigment. Passar alla hudtyper – alla som önskar en jämnare hud.
Hudens reaktioner under behandlingen: Svullnad, fällning, brännande och stickande, stramhet och torrhet.
Viktigt att känna till: Ingen solexponering 14 dagar innan påbörjad behandling, och givetvis inte under hela behandlingsperioden, jätte viktigt att använda solskydd, du får inte vara gravid eller amma, inga hudsjukdomar som rosasea, perioaldermatit, du får inte stå på antibiotika eller hydrokinon, ingen herpesinfektion och denna behandling får inte kombineras med andra kemiska exfolierande behandlingar eller hårborttagning. Dessa restriktioner är för att du ska få ett bra resultat i slutändan.