Ta bort din dubbelhaka en gång för alla

Dubbelhaka, behandling utan narkos eller kirurgi

Vi erbjuder behandling som tar bort dubbelhakan för gott. Behandlingen, Belkyra, är ett läkemedel som är godkänt av Läkemedelsverket för behandlingen av dubbelhaka, fettkudde som man kan ha under hakan.

Behandlingen är effektiv. Den lanserades efter tio års forskning i USA och under namnet Kybella. I USA har man gjort uppföljningar på den här behandlingen under många år och man betraktar resultaten som lysande och kunderna är mycket nöjda.

Så går behandlingen till

Behandlingen förbereds genom att området som ska behandlas märks med en speciell prickmall som fästs på huden och som gör att doseringen kan fördelas jämt. Behandlingen tar några minuter och består av 20-25 injektions stick i området som märkts ut. Substansen som injiceras med en tunn nål heter deoxicholsyra, och är en gallsyra. När behandlingen pågår kan det spänna ordentligt i vävnaden och upplevs som en stunds obehag det går över snabbt. Efteråt kan det kännas skönt och bra om man lägger en ispåse på det behandlade området.

Direkt efter behandlingen kan man vara ordentligt svullen på hakan men det går bort efter några dagar. Den första tiden kan det kännas bekvämt att ha en scarf i halsen eller kanske polotröja.

Så fungerar det

Den aktiva substansen som injiceras orsakar en inflammation i det injicerade området. Inflammationen förbränner fettcellerna i området. Dagen efter och i någon vecka känns området fast och ömt. Efter några dagar lättar känslan och hakan mjuknar succesivt.

Redan efter några veckor börjar man se resultatet av behandlingen. För att få bästa resultat behövs 2-3 behandlingar med sex till åtta veckors mellanrum. Det är möjligt att göra upp till fyra behandlingar. Resultatet man får med Belkyra är beständigt.

Det här är en behandling som kan ses som ett alternativ till fettsugning.

Biverkningar

Det är vanligt att få blåmärken, rodnad, känselbortfall, förhårdnad, stickningar och klåda de första dagarna efter behandlingen. Dessa reaktioner är tecken på att behandlingen fungerar.

Vi behandlar inte gravida eller ammande mödrar.

Fördelar med Belkyrabehandling

  • Permanent effekt
  • Ingen narkos eller kirurgi

Om du tycker att det här är intressant är du välkommen att boka en konsultation så att vi kan bedöma om du har rätt förutsättningar för en Belkyrabehandling. Konsultationen är obligatorisk och kostar 500 kronor. Den summan dras av på priset på genomförd behandling. Boka här.

Pris Vid måttlig dubbelhaka behövs vanligtvis två behandlingar:

 

Behandling med 2 ampuller 9 800 kronor
Behandling med 3 ampuller  12 900 kronor
Om det behövs ytterligare behandlingar får du  20% rabatt på ovan priser.

Välkommen till Entouch!