Medicalia


MEDICALIA är en medicinsk hudvårdsserie på gränsen till läkemedel. Produkterna är omtyckta av många plastikkirurger, erfarna sjuksköterskor och hudterapeuter som arbetar med resultatinriktade behandlingar.

Ultraabsorption

Medicalias hudvårdsprodukter är dermatologist testade, passar hypoallergen hud dvs. känslig och fuktfattig hud produkterna är inte irriterande. Medicalias extra ordinära formler har två avancerade genombrotts emulsioner: Vatten-Olje-Vatten Mikroemulsion och Olje-Vatten-Oljemikroemulsion. Var och en av dessa har visat sig underlätta produktabsorptionen i huden. Dessutom har Medicalias produkter biomimetisk teknik; som visat sig förbättra, återställa, reparera och öka hudens snabba helande och återhämtnings process för optimal hudhälsa.
Medicalia är en extremt resultatorienterad serie som mottagits med stort erkännande i branschen. Bästa resultatet får kunden när dom  kombinerar hudvårds produkterna  hemma med  kemiska peeling-kurer på kliniken.

Bli grön – Naturen

De mest kraftfulla ingredienserna i hudvård kommer från den säkraste källan – naturen. Medicalia hudvårdsprodukter förenar de finaste naturliga botaniska ingredienserna med avancerade leveranssystem för maximal absorption och verkligen extra ordinära resultat.

Miljövänligt

Att skydda jorden och upprätthålla en affinitet en samhörighet med naturen och dess värdefulla resurser är en integrerad del av Medicalias filosofi.  Återvinningsbara och biologiskt nedbryt bara förpackningar bekräftar vårt engagemang. Medicalia strävar efter minskat kolavtryck och stöder stolt miljöskydd.

MEDI-SOOTHE® Gentle Line

BIOMIMETISK TEKNIK

En innovativ teknik inom tillverkning av hudvårdskrämer. Biomimeteknik omstrukturerar och bearbetar konstgjorda naturliga ämnen i identiska reparationssystem som efterliknar och ersätter hudens naturliga element. Därigenom kan dessa flervaskiga krämer hantera komplexa hudproblem och ge ökad stabilitet, raffinerad konsistens och extrem effektivitet för extraordinära resultat.

GENTLE CLEANSER

En unik naturlig blandning av lugnande grönt te, kamille och havreaminosyror rengör grundligt och försiktigt samtidigt som du bevarar hudens barriär och minskar symtomen på inflammation. Sköljas enkelt utan rester. Rekommenderas för alla hudtyper men idealisk för torr, känslig och överkänslig hud med mikrocirkulationsproblem: Couperose, Erythrose och Rosacea. Säker för före och efter medicinska kosmetiska förfaranden.

GENTLE TONER

Alkoholfri, denna naturliga toner rik på lugnande aktiva är en integrerad del av rengöringsproceduren och ett viktigt steg för att förbereda huden för vidare behandling. Diffusa erytem/utslag uppmuntras till snabb läkning samtidigt som den aktiva absorptionen ökar. Lämplig för alla hudtyper, särskilt känsliga och de med mikrocirkulationsproblem: Couperose, Erythrose och Rosacea. Säker för före och efter operativ användning.

GENTLE CREAM

Rik på naturliga ceramider, fosfolipider, grönt te och kamomill, huden återhämtas och påskyndar läkning. Smörj in noggrant, innehåller antioxidanter, ger näring och lugnande  hydratiserande fördelar. Minskar obehag i huden genom desensibilisering, avskärmning och sänkning av trans-epidermal vattenförlust. Lämplig för alla hudtyper, särskilt torr / känslig hud med rosacea och andra mikrocirkulationsproblem.

MEDI-CLEAR® Rengöringslinje

MIKRONISERINGSTEKNIK

CLARIFYING CLEANSER

Med en balanserad blandning av laktinsyra och salicylsyra, erbjuder denna rengöring orena antiseptiska och keratolytiska fördelar. Mycket effektiv men inte irriterande. Potentiella sudsar arbetar snabbt för att eliminera toxiner, föroreningar, ytbakterier och smink. Avlägsnar epidermal keratin buildup och bekämpar inflammation för en hälsosam hud. Rekommenderas för inflammatorisk aknehud och follikulära störningar, hyperkeratos, seborrheisk dermatit och känslig fet hud. Rekommenderas även för oren / bristfällig hud.

CLARIFYING AV CREAM

En kraftpaket blandning av effektiva aktiva ämnen: Glykol och salicylsyra, sorbitol och andra lugnande och skyddande ingredienser, arbetar för att förebygga hyperkeratinisering samtidigt kontrollera bakterier och främja en hälsosammare, och morehydrated hy. Oljefri och lätt texturerad, den här krämen kontrollerar akneläkningar och förhindrar framtida, samtidigt som hudirritation reduceras och läkningstiden påskyndas. Rekommenderas för aknebenägen hud. Rekommenderas även för oren hud / hudutslag.

EXFOLIERANDE CLEANSER

Utmärkt högprestanda, denna rengöring är formulerad med mjölksyra och Jojoba pärlor för att grundligt avlägsna smink, överflödig olja och bakterier. Fungerar också för att eliminera epidermal keratinuppbyggnad, föroreningar och föroreningar. Ger huden ren, mjuk och livlig för en mjukare, synligt ljusare hud. Rekommenderas för alla hudtyper, särskilt fet hud, pseudofollikulit, icke-inflammatorisk akne och för icke-känslig hud med hyperkeratos.

SPOTBEHANDLINGSFLUID

Denna kraftfulla målmedicinering av professionell kvalitet minskar follikulär ackumulering av keratin, kontrollerar bakterier och minskar inflammation med märkbar förbättring av hudläkning. Det infunderar huden med högpresterande extrakt: Mucor Meihei, Phytic Acid och Sea Whip för att effektivt kontrollera, bekämpa och rensa oren hud med akne lesioner. Comedolytic och Keratolytic, minskar risken för ärrbildning och förhindrar postinflammatorisk hyperpigmentering. Perfekt för alla aknekvaliteter och för lesionshändelser på grund av hormonella störningar. Rekommenderas för oren / bristfällig hud.

MEDI-HEAL® FACE Pre & Post Operative Line

BIOMIMETISK TEKNIK

En innovativ teknik inom tillverkning av hudvårdskrämer. Biomimeteknik omstrukturerar och bearbetar konstgjorda naturliga ämnen i identiska reparationssystem som efterliknar och ersätter hudens naturliga element. Därigenom kan dessa flervaskiga krämer hantera komplexa hudproblem och ge ökad stabilitet, raffinerad konsistens och extrem effektivitet för extraordinära resultat.

POST-OPERATIVE CARE CREAM

En banbrytande kräm som förbättrar hudåtervinning och djupläkning. Rik på kollagen och Elastin Peptider, det förbättrar och förkortar läkningsprocessen genom att öka hudpåläggningen och minimera ärrbildning. Dess anmärkningsvärda rehabilitativa fördelar främjar sårläkning, minskar sårspänning och keloidbildning för en snabbare och hälsosammare återhämtning. Minskar smärta och obehag samtidigt som hudton och struktur blir smidig och plan. Rekommenderas för känslig hud och efter de flesta medicinska / kirurgiska förfaranden inklusive: Post-Acid Peels, Post-Laser Resurfacing, Post-Dermabrasion, Post-Rhytidectomy, Post-Blepharoplasty, Post-Rhinoplasty och Post-Abdominoplasty.

ARNICA MONTANA BRUISE-GUARD CREAM

Radikalt effektiv för före och efter operativ hudtraumahantering med snabb läkning. Arnica Montana Flower Extract och Evodia Rutaecarpa Fruit Extract kombinerar för att minska smärta, inflammation och skydda huden. Dessa två aktiverar effektivt och dramatiskt bildandet av ekchymoser och påskyndar sårläkning. Lämplig för ansikts- och kroppsanvändning, före och / eller efter några kosmetiska kirurgiska ingrepp eller hudtrauma.

MEDI-REFINE® & MEDI-PROTECT® Perfecting Line

BIOMIMETISK TEKNIK

En innovativ teknik inom tillverkning av hudvårdskrämer. Biomimeteknik omstrukturerar och bearbetar konstgjorda naturliga ämnen i identiska reparationssystem som efterliknar och ersätter hudens naturliga element. Därigenom kan dessa flervaskiga krämer hantera komplexa hudproblem och ge ökad stabilitet, raffinerad konsistens och extrem effektivitet för extraordinära resultat.

L-RETINOL SMOOTHING CREAM

Utnyttjande av de kraftfulla fördelarna med Micro-Retinol®, glykolsyra och mjölksyra, är denna återuppfyllnings- och ljussvamp ett anti-aging måste för fotodamagerad hud. Det ger en stabiliserad, djupabsorberande Retinol för optimal regenerering och återuppfyllning, samtidigt som det blir lättare och reducerat ackumulerat keratin för en mjukare och ljusare hud. Rekommenderas för nattlig användning på fotoskadad hud, icke-inflammatorisk hyperkeratos och avancerade åldrande tecken. Idealisk som en resultatboostande lösning för preoperativ applicering före laseråtervinning, sura skalor och dermabrasionsprocedurer. Minimerar postoperativ hyperpigmentering med preoperativ användning. Rekommenderas för alla hudtyper utom känsliga.

LIGHTINING CREAM

Med en unik blandning av tyrosinashämmare påverkar denna kräm fria radikaler och inflammationsreducerande egenskaper. Innehåller hexylresorcinol, tranexaminsyra, vitamin C och mikrosfärer inbäddade med Undaria Pinnatifida Peptides, denna högaktiva kräms bevisade effektiva hämmare av melanogenes för att direkt rikta hyperpigmentering för synliga ljusningsresultat. Rekommenderas för nattlig användning på hyperpigmenterad hud.

SUNSCREEN SPF 30 UVA / UVB  BRED SPECTRUM

Med en unik formel är denna solskyddsmedel ultrahydrerande, icke-komedogen och lättstrukturerad. Kombinera zinkoxid, titandioxid och andra solskyddsmedel och närande ingredienser, Skyddar huden från skadliga, brännande och åldrande ultravioletta strålar. Levererar omedelbara anti-irritationsfördelar, hydrering, komfort och svalhet. Naturligt tonad för förbättrade fördelar. Rekommenderas för daglig ansikts- och kropps UVA / UVB dagligt skydd. Perfekt för känslig hud eller de med mikrocirkulationsproblem och hyperpigmentering. Speciellt rekommenderad för postoperativ användning för att uppmuntra skydd och snabbare återhämtning.

MEDI-RENEW® ögonlinje

Dermatolog och ögonläkare testad • Hypoallergen • Non-Comedogenic • Icke-irriterande

ENCAPSULATION TECHNOLOGY: SPHÉRULITES

En tids liposom med en naturlig multi-sköld struktur som bär aktiva ämnen mellan sköldarna. Den sperulita strukturen möjliggör en djupare absorption i huden och en kontinuerlig frisättning av aktiva ämnen i 12 timmar, vilket ger maximala fördelar och exceptionella resultat.

EYE GEL OXY-‘C ‘

Denna formula har en  tidsfrigörande sphérulites som tränger igenom med hyaluronsyra; stabiliserat vitamin C; och marin kollagen peptider. Denna härdande gel främjar reepithelisering och ger fuktbindning och utjämning. Minskar ödem och periorbitala mörka cirklar eftersom det lindrar ögonkontrollspänningar och trötthet. Lämplig för alla hudtyper för daglig användning. Rekommenderas även före och efter kosmetiska kirurgiska ingrepp som ögonlocksplastiker.

ÖGONKRÄM

Denna ultrahydrerande och stramande ögonkräm är rik på Marine Elastin Peptides. Det läker, närmar och omstrukturerar de känsliga hudlagren samtidigt som ytlinjen minimeras och crepiness minimeras. Lämplig för daglig användning och perfekt som sminkbas för ögon konturens torrhet. Rekommenderas som ett nattligt komplement till Eye Gel Oxy-‘C ‘. Rekommenderas även för alla hudtyper men speciellt torr hud, eller före och efter kosmetiska kirurgiska ingrepp.

ÖGON MAKE-UP REMOVER

En vattenhaltig formulering som försiktigt avlägsnar smink utan irritation. Ger omedelbar hydratisering vilket gör den här ömtåliga zonen vackert uppdaterad. En infusion av kamille, ett kokosnötderivat och ett organiskt rengöringsmedel ger en noggrann, snabb rengöring för att avlägsna föroreningar och smink utan friktion eller irritation. Lämplig för daglig användning, även i de känsligaste ögonen, eller före och efter kosmetiska kirurgiska ingrepp. Neutralt pH. Rekommenderas för alla hudtyper.

MEDI-REPAIR® Retinol Line

BIOMIMETISK TEKNIK

En innovativ teknik inom tillverkning av hudvårdskrämer. Biomimeteknik omstrukturerar och bearbetar konstgjorda naturliga ämnen i identiska reparationssystem som efterliknar och ersätter hudens naturliga element. Därigenom kan dessa flervaskiga krämer hantera komplexa hudproblem och ge ökad stabilitet, raffinerad konsistens och extrem effektivitet för extraordinära resultat.

RETINOL & C CARE CARE CREAM

Drivs för exceptionella ungdomsuppmuntrande resultat, har denna kräm det senaste inom anti-aging-teknik. Mikro-Retinol®-mikropartiklar underlättar exceptionell och snabb leverans av kraftig retinol djupt inuti huden för att normalisera mitos, förbättra cellytan och omstrukturera hudlagret. Kombinerat med stabiliserat vitamin “C”, Hyaluronsyra och Elastin Peptides, ger det återuppbyggnad, åtdragning, hydratisering och återupplivande fördelar, samtidigt som hyperpigmentering lindras och lämnar en ljuspåverkan på huden. Rekommenderas för mogen hud eller som förebyggande vård. Idealisk som en del av ett anti-aging program.

‘C’ SERUM MED OXYOMOMER

Erbjuder en genombrottsteknik i inkapslingstillverkning: oxyzomes; ett målinriktat leveranssystem som ökar biotillgängligheten för stabiliserat C-vitamin med 85%. Detta serum skyddar och infunderar antioxidanten djupt inuti huden för maximala fördelar med anti-fria radikaler och kollagenhöjande effekter. Föryngrar genom att rynkorna blir lätta, hyperpigmentering blir lättare för en lysande tonad effekt. Rekommenderas för alla hudtyper. Idealisk för mogen, fotoskadad och hyperpigmenterad hud, och efter fullständig läkning av en mängd olika återförfaranden inklusive Medicalia peels.

RETINOL CONCENTRATE

En formula för att förstärka resultaten, ser serumets innovativa “återsändande” Micro-Retinol®-teknik normalisering av mitos, ökar cellytan och omstrukturerar hudlagret för synlig föryngring. Huden framstår tät och smidig med en jämn yta och minskade rynkor vilket resulterar i ljusare och mer ungdomlig utseende. Rekommenderas för nattlig användning på alla hudtyper, speciellt mogen, fotoskadad och hyperpigmenterad hud. Också idealisk för förebyggande vård. Bäst om det används i kombination med retinol och ‘C’ Care Cream.

För ännu bättre resultat rekommenderar vi följande peelingar.

Om peelingen:

En kur består av tre-fem behandlingar, varje vecka eller varannan vecka något vi kommer överens om vid uppstart.
Syrakuren med AHA/BHA-syror stimulerar hudens egen förmåga till föryngring och läkning. Den ger högre fuktighetsnivå, minskad poorstorlek, minimerar linjer och ökar spänsten. Syrorna verkar utjämnande på ojämn pigmentering och reparerar solskador, akne och acneärr. Oavsett vilken ålder eller hudtyp du har, anpassar vi valet av peeling utifrån dina specifika behov. Peelingarna i kombination med Medicalias hemmavårdsprodukter dämpar även symtom vid Rosacea.För Entouch kunder, vänligen se Medicalias beställningssedel här!
Boka tid här!