Pevonia

Växtbaserad stamcellsbehandling

Stamcellsbehandlingen från Pevonia det senaste inom anti-age forskningen – en behandling som slår det mesta.
pevoniaMed en blandning av växtbaserade stamceller från argan och vallört och en mask med collagen, retinol och elastin, superladdar krämen huden med energi och förfinar rynkor och linjer. Behandlingen ger direkta resultat och huden får en fantastisk glöd. Den kan utföras som en enskild behandling eller som en kur på 3-5 gånger med 3-5 veckors mellanrum.
I produktserien ingår:

Pevonia Stem Cells Phyto-Elite™ Multi-Active Foaming Cleanser

Rengöring och ansiktsvatten i en och samma produkt. Huden blir ordentligt rengjord och återfuktad.
Fylld med kraftfull X2 stamcellsformula från växter.
Ord. pris: 500 kronor.

Pevonia Stem Cells Phyto-Elite™ Intensive Serum

Intensive Serum är en microemulsifierade gel
skapad för snabb penetration. Serumet minskar hudens ålderstecken och ger den energi. Produkten är fylld med X2 stamcellsformula från växter och anti age-ingredienser som collagen, retinol och elastin. Vetenskapligt framtagen för snabb läkning.
Ord. pris: 1 650 kronor.

Pevonia Stem Cells Phyto-Elite™ Intensive Cream

Intensive Cream är en 3-faskräm som återfuktar, revitaliserar, ljusar upp och skyddar huden. Produkten är fylld med X2 stamcellsformula från växter och anti age-ingredienser.
Ord. pris: 1 650 kronor.
Läs mer om växtbaserad stamcellsbehandling här >>

Pevonia Spa Clinica Pro Essential

Dessa produkter passar dig med grov och storporig hy med pigmenteringar och fina linjer. För bästa effekt använd dagligen, genom att först applicera serum och därefter ansiktskrämen som fungerar för både dag och natt.
I produktserien ingår:

–Pevonia Spa Clinica Pro MICRO-RETINOL Essential Serum
Ordinarie pris: 1000 kronor
– Pevonia Spa Clinica Pro MICRO-RETINOL Essential Moisturizer                                      Ord. pris: 1050

 

Pevonia Lumafirm – Repair Cream Lift & Glow

pevonia Anti-aging krämen som passar alla hudtyper och ger snabbt synligt resultat. Din hy blir smidig och får en uppstraming samt en fin lyster. Detta är en bra kräm för dig med ojämn hudton, pigmenteringar och slapp hud.
Ord. pris: 990 kronor.

NYHET!

Pevonia Lumafirm – Eye Contour Lift & Glow

Detta är en lätt och ultimata ögoncremen som ger direkt lyft till huden runt ögonen. Krämen jämnar ut linjer och rynkor, lyfter, ger lyster och reparerar solskador samt ger huden maximalt med fukt.
Ord. pris: 798 kronor. 

Pevonia LipRenew

Pevonia LipRenew™ Plump och De-ageTreatment

Pevonia LipRenew™ är en kräm, så kallad lipofiller, som ökar läpparnas volym, mjukar upp och jämnar ut linjer och rynkor.
Våra läppar förlorar med åldern fylligheten och kan av många upplevas som tunnare. Området runt munnen får små fina linjer som kan utvecklas till djupa rynkor.
Pevonia LipRenew™ innehåller en stimulerande blandning av marint collagen, hyaluronicsyra, sesamfrö-extrakt, shea-smör och andra aktivt stimulerande ämnen som bibehåller hudens fyllighet.
Pevonia LipRenew™ appliceras morgon och kväll i området runt läpparna, labiallinjer och marionettlinjer. En värmande stickande känsla kan uppstå som håller i sig upp mot 40 minuter. Efter ett par dagar ser man en tydlig volymökning i läpparna och utjämning av fina linjer och rynkor.
Ord. pris: 695 kronor