Pevonia Hudvård och behandlingar

Växtbaserad stemcells behandling görs på kliniken hos hudterapeut Cecilia Hjortfors.

Stamcellsbehandlingen från Pevonia  är en anti-age behandling som slår det mesta.
Med en blandning av växtbaserade stamceller från argan och vallört och en mask med collagen, retinol och elastin, superladdar krämen huden med energi och förfinar rynkor och linjer. Behandlingen ger direkta resultat och huden får en fantastisk glöd. Den kan utföras som en enskild behandling 2050:- eller som en kur på 3 behandlingar 5060:- med 3-5 veckors mellanrum.

Produktserien


Stem-Cells Phyto-Elite™ Multi-Active Foaming Cleanser

Rengöring och ansiktsvatten i en och samma produkt. Huden blir ordentligt rengjord och återfuktad. Fylld med kraftfull X2 stamcellsformula från växter.
Ord. pris: 575 kronor.

Stem-Cells Phyto-Elite™ Intensive Serum

Fylld med kraftfull X2 stamcellsformula från växter.

Ord. pris: 1650 kronor

Stem Cells Phyto-Elite™ Intensive Cream

Intensive Cream är en 3-faskräm som återfuktar, revitaliserar, ljusar upp och skyddar huden. Produkten är fylld med X2 stamcellsformula från växter och anti age-ingredienser.

Ord. pris: 1 975 kronor

Läs mer om växtbaserad stamcellsbehandling här


Pevonia Spa Clinica Pro Essential

I produktserien ingår:

MICRO-RETINOL Essential Serum Ord. pris: 1125 kronor

Dessa produkter passar dig med grov och storporig hy med pigmenteringar och fina linjer. För bästa effekt använd dagligen, genom att först applicera serum och därefter ansiktskrämen som fungerar för både dag och natt.

MICRO-RETINOL  Essential Moisturizer Ord. pris: 1125 kronor


Lumafirm – Repair Cream Lift & Glow

Anti-aging krämen som passar alla hudtyper och ger snabbt synligt resultat. Din hy blir smidig och får en uppstramning samt en fin lyster. Detta är en bra kräm för dig med ojämn hudton, pigmenteringar och slapp hud.

Ord. pris: 1075 kronor


Pevonia Lumafirm – Eye Contour Lift & Glow

Detta är en lätt och ultimata ögoncremen som ger direkt lyft till huden runt ögonen. Krämen jämnar ut linjer och rynkor, lyfter, ger lyster och reparerar solskador samt ger huden maximalt med fukt.

Ord. pris: 1075 kronor


Pevonia LipRenew™ Plump och De-ageTreatment

Pevonia LipRenew™ är en kräm, så kallad lipofiller, som ökar läpparnas volym, mjukar upp och jämnar ut linjer och rynkor.

Våra läppar förlorar med åldern fylligheten och kan av många upplevas som tunnare. Området runt munnen får små fina linjer som kan utvecklas till djupa rynkor.
Pevonia LipRenew™ innehåller en stimulerande blandning av marint collagen, hyaluronicsyra, sesamfrö-extrakt, shea-smör och andra aktivt stimulerande ämnen som bibehåller hudens fyllighet.

Pevonia LipRenew™ appliceras morgon och kväll i området runt läpparna, labiallinjer och marionettlinjer. En värmande stickande känsla kan uppstå som håller i sig upp mot 40 minuter. Efter ett par dagar ser man en tydlig volymökning i läpparna och utjämning av fina linjer och rynkor.

Ord. pris: 695 kronor