Carmen Mirón Romo – medicinskt ansvarig

Carmen Mirón Romo är legitimerad läkare och arbetade som kirurgspecialist och med akutkirurgi i 13 år. Hon har elva års erfarenhet av estetiska laser- och injektionsbehandlingar, och är certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Carmen är utbildad i ögonlocksplastik med laser från Degelid ( Deutsche Geselschaft für Lidchirurgie). Hon utbildade sig 2008 i laser- och ljusbehandlingar , Thermage samt injektionsbehandlingar med botulinumtoxin och fillers på Gamla Stans Laser- och Kirurgmottagning. Sedan dess har hon förkovrat sina kunskaper inom estetisk medicin i internationella kongresser och många avancerade master utbildningar. Carmen  har även varit utbildare för Galderma i hur man behandlar med botullinumtoxin, Azzalure i Stockholm hon har också hållit utbildningar i Thermage i hela Norden.

På Entouch erbjuder Dr. Carmen

  • Thermagebehandlingar (Radiovågor)
  • Ultra V Trådlyft 
  • Laserbehandlingar med Quadro Star Pro Yellow
  • Kärl på benen med s k. sclerosering  
  • Estetiska injektionsbehandlingar som muskelavslappnade “botox” och filler för ett mjukare uttryck och vackra propotioner.
  • Belkyra för dom som önskar mindre  dubbelhaka.

 Metoden Thermage finns i stora delar av världen, den är beprövad och effektiv. Med radiovågor värmer  Thermage upp huden på djupet och kyler ner huden på ytan. Det har bevisats att värme stimulerar kollagenproduktionen på olika sätt.  Man kan göra en uppföljande behandling efter sex till nio månader.

 Den här metoden passar överallt på kroppen, i ansiktet, dekolletaget, på magen, ovanför armbågar s.k ”gäddhäng”. På äldre personer är det lite svårare att få resultat och på rökare kan det vara riktigt svårt.

Carmen utför även Belkyrabehandlingar som tar bort dubbelhaka på en eller ett par behandlingstillfällen.

En specialitet Dr Carmen har är att justera näsor med fillers.  Botoxbehandlingar är ett nöje att utföra, det är tacksamt och ger stor glädje för våra kunder. Förutom argrynkan, panna och kråksparkar  behandlar vi käklinje och platysma ett s.k. nefertitilyft, svettbehandling av händer och under armar, spänningshuvudvärk och migrän

Carmen är sedan februari 2017 medicinskt ansvarig på Entouch och är med sina medicinska kunskaper och erfarenheter en viktig person för kliniken. Carmen och Annika har känt varandra i många år och har träffats på kurser och konferenser. De har båda stor respekt för sina respektive kunskaper och tillämpningen i de behandlingar som erbjuds på Entouch. De har regelbundna samtal om verksamheten och utvecklingen inom området estetiska skönhetsbehandlingar när det gäller metoder, produkter och utförande.