Carmen Mirón Romo – medicinskt ansvarig

Carmen Mirón Romo är legitimerad läkare samt kirurgspecialist. Hon har elva års erfarenhet av estetiska laser- och injektionsbehandlingar, och är certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Carmen är utbildad i ögonlocksplastik med laser från Degelid och utbildade sig 2008 i laser- och ljusbehandlingar med Thermage, samt injektionsbehandlingar med botulinumtoxin och fillers på Gamla Stans Laser- och Kirurgmottagning. Sedan 2009 håller Carmen själv utbildningar i Thermage i hela Norden. Carmen har arbetat i många år som allmänkirurg och med akutkirurgi. Carmen är på Entouch på heltid från december 2018.

På Entouch erbjuder hon Thermagebehandlingar, Ultra V Trådlyft, Kärllaser behandlingar, estetiska injektionsbehandlingar och Belkyrabehandlingar.

 Metoden Thermage finns i stora delar av världen, är en beprövad och effektiv metod. Man kan göra stor skillnad med Thermage. Behandlingen stramar upp huden. Metoden baseras på värme. Det har bevisats att värme stimulerar kollagenproduktionen på olika sätt. Thermage är en avancerad metod och maskin. Med radiovågor värmer den upp huden, på djupet och kyler ner huden på ytan. Man gör en behandling. Eventuellt kan man göra en uppföljande behandling efter sex till nio månader.

 Den här metoden passar överallt på kroppen, i ansiktet, dekolletaget, på magen, ovanför armbågar s.k ”gäddhäng”. På äldre personer är det lite svårare att få resultat och på rökare kan det vara riktigt svårt.
Carmen utför även Belkyrabehandlingar som tar bort dubbelhaka på en eller ett par behandlingstillfällen.

En specialitet är att justera näsor med fillers, botoxbehandlingar är ett nöje att utföra tycker Dr Carmen det är tacksamt och ger stor glädje för våra kunder. Förutom argrynkan, panna och kråksparkar  behandlar Dr Carmen käklinje och platysma ett s.k. nefredite lyft, spänningshuvudvärk, migrän

Att vrida tillbaka klockan några år

– Det här är metoder att vrida tillbaka klockan i några år. Men man fortsätter att åldras, så är det, säger Carmen.

Carmen är sedan februari 2017 medicinskt ansvarig på Entouch och är med sina medicinska kunskaper och erfarenheter en viktig partner för kliniken. Carmen och Annika har känt varandra i många år och har träffats på kurser och konferenser. De har båda stor respekt för sina respektive kunskaper och tillämpningen i de behandlingar som erbjuds på Entouch. De har regelbundna samtal om verksamheten och utvecklingen inom området estetiska skönhetsbehandlingar när det gäller metoder, produkter och utförande.