Sofia Augustsson – legitimerad injektionssjuksköterska

Sofia Augustsson är legitimerad sjuksköterska och började som sjuksköterska på Karolinska sjukhuset med akutsjukvård och kvinnosjukvård. 2005 intresserade sig Sofia för estetisk medicin och hudvård. Sofia började arbeta heltid med injektionsbehandlingar 2008. Innan hon kom till Entouch var hon i fler år på Akademikliniken i Stockholm.
Sofia har genomfört många utbildningar och deltagit i ett flertal kongresser både i Sverige och internationellt.

Sofia är certifierad injektionssjuksköterska av Estetiska injektionsrådet (EIR) och tränare i injektionsteknik för andra sjuksköterskor och läkare för läkemedelsföretaget Galderma.

 Jag älskar mitt jobb. Jag möter hela tiden nya och gamla kunder som jag behandlar efter vars och ens förutsättningar. Jag ser deras glädje över den utveckling och förändring som behandlingarna åstadkommer över tid. Ofta är det små saker som ger de fina resultaten och det är viktigt att fatta rätt beslut för varje enskild person. Det bygger långsiktiga förtroenden och goda resultat. Varje dag och varje kund är en ny möjlighet

Så här säger Sofia om hur hon arbetar: 

 Som injektionsbehandlare är det viktigt att man har en känsla för proportioner, form och estetik. Det är viktigt att se varje människas ansikte, konturer och form som något unikt och veta vad man kan göra för att förstärka, förbättra eller försköna just det ansiktet. En bra injektionsbehandling syns inte, där i ligger själva hantverket.
Utåt sett ska man se fräschare ut, mer utvilad, piggare, gladare och ingen ska kunna se vad som gjorts.