Om kliniken

Entouch – för dig som vill ta kontroll över ditt utseende

Entouch är en klinik som erbjuder behandlingar inom estetisk medicin för personer som vill ta kontroll över sitt utseende. Behandlingarna utformas efter varje kunds behov och möjligheter.

Kliniken startades september 2013 av legitimerade sjuksköterska Annika Harlén som äger och leder kliniken. Dessförinnan hade hon bland annat arbetat 14 år på Akademikliniken och deltog aktivt i uppbyggnaden av  klinikens estetiska injektionsmottagning samtidigt som hon arbetade nära plastikkirurgerna på kliniken både med information om kirurgiska ingrepp för nya kunder och eftervård efter kirurgi.

Annika Harlén är specialist har 20-års erfarenheter av estetiska injektioner. Hon har stort intresse och erfarenhet att se proportioner och dimensioner i ett ansikte och hur man kan förbättra det med fillers eller mjuka av med muskel avslappnande. Målet är att bibehålla ett vackert uttryck. På kliniken erbjuder hon estetiska injektioner med muskelavslappnandebotox och fillers för återskapande av volym, mjuka av kantigheter och förbättrande av hudkvalité, med Easy MicroBotox en nyhet som utförs genom stämpling med 20 guldnålar och en cocktail med hyaluronsyra, vitaminer och microbotox denna behandling påverkar poorer och hudkvalite, Annika erbjuder även  endel av övriga behandlingar som erbjuds på kliniken.

Doktor Carmen Mirón Romo är medicinskt ansvarig läkare på Entouch.  Doktor Carmen har många års erfarenhet av estetiska skönhetsbehandlingar hon utför Trådlyft för ansikte, hals under ögon och panna dessa behandlingar ger direkta resultat mycket bra komplement till de estetiska injektionerna som filler och muskelavslappnadebotox som även Carmen utför på Entouch, Easy MicroBotox utförs genom stämpling en nyhet vi erbjuder med en cocktail med filler, vitaminer och microbotox,  Carmen är sedan många år specialist på Thermage behandlingar också en hud uppstramande behandling på de djupa strukturerna behandlar både ansikte, magar, överarmar, knän och lår, erbjuder även sklerosering av kärl på ben, avlägsnade av kärl, prickar, pluppar, pigment, skäggvårtor med klinikens laser Quadro Star Pro  Yellow en mycket resultat givande laser med gult ljus.

Legitimerade Sjuksköterskan Sofia Augustsson började arbeta på Entouch  januari 2018, med sin stora kunskap och erfarenhet inom estetiska injektioner med filler och muskelavslappnadebotox erbjuder hon naturliga resultat med stor precision och noggrannhet. Sofia erbjuder  även  kemiska peelingar och microneedling med M.Pen behandlingar som påverkar din hudstruktur och ton mycket positivt.

Cecilia Hjortfors är vår mycket kompetenta auktoriserade hudterapeut som har 30 års erfarenhet av allt inom hudvård. Hon är drottningen över “Kemiska Peelingar” hon får din hud att må bra. Cecilia har all kunskap om vår mycket resultat inriktade hudvårdsprodukter från USA, MEDICALIA och PEVONIA som vi säljer för hemmabruk och som vi erbjuder flera fina behandlingar på kliniken t.ex Stam-cellsbehandling, Hydra-Glow ansiktsbehandling, Micro-Retinol A-Vitamin ani-age, acnebehandling, klassiks ansiktsbehandling, microneedling med M.Pen och vitaminer och mineraler, Easy Meso by Entouch stämpling, hårborttagning med diatermi haka överläpp kinder och panna, färgning av fransar och bryn, special anpassade behandlingar för män och deras hud.

Estetik, symmetri, proportioner och helhetsintryck

Entouch är en klinik som alltid ser till estetik, symmetri, proportioner och helhetsintryck. Många års erfarenheter har gjort Annika, Sofia, Carmen och Cecilia till noggranna behandlare vi lägger stor vikt vid rådgivning, individuell och personlig behandling av alla kunder.

Kliniken erbjuder en mängd behandlingar för kundernas välbefinnande. Behandlingar av muskler i ansiktet ger ett piggare uttryck och utseende. Med fillersprodukterna arbetar vi med form och volym för kinder, mellanansikte, haka och haklinje, eller suddar ut ålderstecken av rynkor. Syftet med behandlingarna är att återskapa, runda av kantigheter och lyfta fram de vackra i ditt ansikte forma och diskret framhäva dina läppar och näsa.

Kliniken erbjuder en lugn och avkopplande miljö där kunderna ska känna sig omhändertagna, trygga och privata.

Efter många år i branschen har Annika och hennes medarbetare ett stort nätverk av samarbetspartners och specialister. Den som har önskemål som inte kan tillgodo ses på Entouch hänvisas till specialister inom andra estetiska områden, t ex plastikkirurgi, hälsa, vikt, estetisk tandvård, träning, samtalsterapeuter mm.

På Entouch håller man sig påläst med utvecklingen inom branschen och justerar, uppdaterar och kompletterar behandlingar vartefter nya framsteg görs inom forskningen och gällande behandlingsmetoder- och utrustning. Fortutbildning är viktigt för alla på kliniken och man deltar i både svenska och internationella kongresser och möten inom området estetiska injektioner och skönhetsbehandlingar.

Annika är styrelsemedlem i Estetiska injektionsrådet, EIR som verkar för att göra branschen säkrare för kunderna genom nationella riktlinjer, föreskrifter och lagar.

Entouch arbetar med produkter från Allergan- Vistabel, Galderma –Restylane, Azzalure, Bousch & Loom – Thermage, Asclepeion, QuadroStar PRO Yellow, Uderm, Mesoestetic M.Pen, Hudvårdsprodukter från Pevonia, Medicalia, makeup från Glo Skin Beauty.

Samtliga produkter är testade och godkända för estetiskt bruk. Leverantörerna som Entouch valt att samarbeta med har hög kompetens och kvalitét på sina produkter.