Om kliniken

Entouch – för dig som vill ta kontroll över ditt utseende

Entouch är en klinik som erbjuder behandlingar inom estetisk medicin för personer som vill ta kontroll över sitt utseende. Behandlingarna utformas efter varje kunds behov och möjligheter.

Kliniken startades i september 2013 av leg sjuksköterska Annika Harlén som äger och leder kliniken. Dessförinnan hade hon bland annat arbetat 14 år på Akademikliniken och deltog aktivt i uppbyggnaden av  klinikens estetiska injektionsmottagning samtidigt som hon arbetade som koordinator med nybesök till plastikkirurgin.

Idag arbetar kirurgen Carmen Mirón Romo, som är medicinskt ansvarig på kliniken, på Entouch.  Med många års erfarenhet av estetiska skönhetsbehandlingar.

Annika är specialist efter många års erfarenheter av estetiska injektioner. På Entouch erbjuder hon kunder injektioner av muskelavslappnande läkemedel och fillers för återskapande av volym, mjuka av kantigheter och förbättrande av hudkvalité och övriga behandlingar som erbjuds på kliniken.

Estetik, symmetri, proportioner och helhetsintryck

Entouch är en klinik som alltid ser till estetik, symmetri, proportioner och helhetsintryck. Många års erfarenheter har gjort Annika till en noggrann behandlare som lägger stor vikt vid rådgivning och individuell, personlig behandling av alla kunder.

Kliniken erbjuder en mängd behandlingar för kundernas välbefinnande. Behandlingar av muskler i ansiktet ger ett piggare uttryck och utseende. Fillersprodukterna som kliniken arbetar med skapar form och volym för kinder, mellanansikte, haka och haklinje, eller suddar ut ålderstecken av rynkor. Syftet med behandlingarna är att återskapa form, runda av kantigheter och liksom lyfta fram läppar och näsa.

Kliniken erbjuder en lugn och avkopplande miljö där kunderna ska känna sig omhändertagna, trygga och privata.

Efter många år i branschen har Annika ett stort nätverk av samarbetspartners och specialister. Den som har önskemål som inte kan tillgodo ses på Entouch hänvisas till specialister inom andra estetiska områden, t ex plastikkirurgi, hälsa, vikt, estetisk tandvård mm.

På Entouch håller man sig påläst med utvecklingen inom branschen och justerar, uppdaterar och kompletterar behandlingar vartefter nya framsteg görs inom forskningen och gällande behandlingsmetoder- och utrustning. Fortutbildning är viktigt för alla på kliniken och man deltar i både svenska och internationella kongresser och möten inom området estetiska injektioner och skönhetsbehandlingar.

Annika är styrelsemedlem i Estetiska injektionsrådet som verkar för att göra branschen säkrare för kunderna genom nationella riktlinjer, föreskrifter och lagar.

Entouch arbetar med produkter från Allergan- Juvederm, Vistabel, Galderma –Restylane, Azzalure, Bousch & Loom – Thermage, Asclepeion QuadroStar PRO Yellow, Dermapen, Hudvårdsprodukter från Pevonia, Medicalia, makeup från Glo Skin Beauty.

Samtliga produkter är testade och godkända för estetiskt bruk. Leverantörerna som Entouch valt att samarbeta med har hög kompetens och kvalitét på sina produkter.