Om kliniken

Entouch – för dig som vill ta kontroll över ditt utseende

Entouch är en klinik som erbjuder behandlingar inom estetisk medicin för personer som vill ta kontroll över sitt utseende. Behandlingarna utformas efter varje kunds behov och möjligheter.

Kliniken startades i september 2013 av leg sjuksköterska Annika Harlén som äger och leder kliniken. Dessförinnan hade hon bland annat arbetat 14 år på Akademikliniken och deltog aktivt i uppbyggnaden av  klinikens estetiska injektionsmottagning samtidigt som hon arbetade som koordinator med nybesök till plastikkirurgin.

Annika är specialist efter många års erfarenheter av estetiska injektioner. På Entouch erbjuder hon kunder injektioner av muskelavslappnande läkemedel och fillers för återskapande av volym, mjuka av kantigheter och förbättrande av hudkvalité och övriga behandlingar som erbjuds på kliniken.

Doktor Carmen Mirón Romo är medicinskt ansvarig läkare på Entouch.  Doktor Carmen har många års erfarenhet av estetiska skönhetsbehandlingar hon utför Ultra V trådlyft, huduppstramande Thermage, sklerosering av kärl på ben, avlägsnade av kärl, prickar, pigment skäggvårtor med Quadro Star Pro en mycket bra laser med gult ljus.

Legitimerade Sjuksköterskan Sofia Augustsson började arbeta på Entouch i januari 2018, med sin stora kunskap inom estetiska injektioner med filler och muskelavslappnadebotox, hon erbjuder också våra kunder kemiska peelingar och M.Pen behandlingar som påverkar din hud mycket positivt.

Cecilia Hjortfors är vår mycket kompetenta auktoriserade hudterapeut som har 30 års erfarenhet av allt inom hudvård. Hon har infört våra mycket resultat inriktade hudvårdsprodukter från USA, MEDICALIA och PEVONIA som vi säljer för hemmabruk och som vi erbjuder flera fina behandlingar på kliniken.

Estetik, symmetri, proportioner och helhetsintryck

Entouch är en klinik som alltid ser till estetik, symmetri, proportioner och helhetsintryck. Många års erfarenheter har gjort Annika till en noggrann behandlare som lägger stor vikt vid rådgivning och individuell, personlig behandling av alla kunder.

Kliniken erbjuder en mängd behandlingar för kundernas välbefinnande. Behandlingar av muskler i ansiktet ger ett piggare uttryck och utseende. Med fillersprodukterna arbetar vi med form och volym för kinder, mellanansikte, haka och haklinje, eller suddar ut ålderstecken av rynkor. Syftet med behandlingarna är att återskapa, runda av kantigheter och lyfta fram de vackra i ditt ansikte forma dina läppar och forma din näsa.

Kliniken erbjuder en lugn och avkopplande miljö där kunderna ska känna sig omhändertagna, trygga och privata.

Efter många år i branschen har Annika ett stort nätverk av samarbetspartners och specialister. Den som har önskemål som inte kan tillgodo ses på Entouch hänvisas till specialister inom andra estetiska områden, t ex plastikkirurgi, hälsa, vikt, estetisk tandvård, träning, samtalsterapeuter mm.

På Entouch håller man sig påläst med utvecklingen inom branschen och justerar, uppdaterar och kompletterar behandlingar vartefter nya framsteg görs inom forskningen och gällande behandlingsmetoder- och utrustning. Fortutbildning är viktigt för alla på kliniken och man deltar i både svenska och internationella kongresser och möten inom området estetiska injektioner och skönhetsbehandlingar.

Annika är styrelsemedlem i Estetiska injektionsrådet, EIR som verkar för att göra branschen säkrare för kunderna genom nationella riktlinjer, föreskrifter och lagar.

Entouch arbetar med produkter från Allergan- Vistabel, Galderma –Restylane, Azzalure, Bousch & Loom – Thermage, Asclepeion, QuadroStar PRO Yellow, Uderm, Mesoestetic M.Pen och Dermapen, Hudvårdsprodukter från Pevonia, Medicalia, makeup från Glo Skin Beauty.

Samtliga produkter är testade och godkända för estetiskt bruk. Leverantörerna som Entouch valt att samarbeta med har hög kompetens och kvalitét på sina produkter.