Softlift

Softlift – kombinationsbehandling

softliftEtt softlift är en kombinationsbehandling med muskelavslappnade läkemedel för att slappna av överaktiva muskler t ex i mellan ögonbrynen, horisonella linjer i pannan, linjer vid ögonen (så kallade kråkspakar), ibland sura mungipor eller starka muskler ovanför överläppen. Vi kan också dämpa en överläpp som åker upp ovanför tandköttet när du ler (så kallat “gummie smile”). Allt anpassas efter varje kunds förutsättningar och behov. Vi ger dig resultatet du vill ha med hjälp av botullinumtoxin.

Detta kombineras sedan med fillers= hyaluronsyra, ett ämne som finns och produceras i vår vävnad, men som avtar med ålder. Hyaluronsyran liknar vår egen, men är kemiskt framtagen och ger därför inga allergiska reaktioner. Valet av produkt beror på vilken behandling vi ska utföra och produkterna finns i olika tjockleksgrad. Hyaluronsyran injiceras i huden för att bygga upp vävnaden inifrån och ge tillbaka eller bibehålla spänst, volym och en vacker hud.

I ett softlift kan vi bygga upp volym över okben, i mellanansiktet och under ögonen. Vi kan skapa skarpare käklinjer och gömma de så kallade ‘hamsterpåsarna’, volym kan ge karaktär till en odefinierad haka. En sned näsa kan med hyaluronsyra fyllas ut för att bli rakare eller dölja kantigheter av en knöl, en smal näsa kan breddas. Vi kan mjuka av linjerna mellan näsa och mun och ge stöd åt sura mungipor. Vi kan ge stöd åt tunna örsnibbar så att örhängena sitter bättre och vackrare. Vi kan förstora eller förstärka läpparnas form och volym diskret och sensuellt. Möjligheterna är oändliga.

Resultatet av ett fillers syns direkt, men botullinumtoxinet tar några dagar upp till 2 veckor att se full effekt av att musklerna kopplar av. Vi kan behöva en uppbyggnad fas om det är mycket volym som ska återskapas. Därefter krävs ett underhåll på mellan två-tre gånger per år. Behandlingen medför ingen direkt smärta, men lite ömhet och en viss svullnad förekommer i vävnaden någon dag till några dagar efter behandlingen.

Vi använder välkända produkter från Galderma och Allergan. Det innebär att för en fillers behandling i Stockholm kan du tryggt besöka ENTOUCH.

I ett softlift kan man även tänka sig lägga till behandlingar för din hudkvalité med tex kemiska peelingar, borttagning av ytliga blodkärl, Dermapen/microneedeling men inte vid samma behandlings tillfälle.

Bra att veta:

För att minska risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du i cirka 5 dagar inför behandlingen, undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t ex Treo och Magnecyl), NSAID-preparat (t ex Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, Omega 6 och E-vitamin.

Läs om ENTOUCH i ett reportage om Softlift på improveme.se


Boka tid här!

Före/efter – bläddra och se fler

  • fillers

    Softlift - Fillers har skapat mjukhet och volym över kindben, hudkvalitén under ögonen har förbättrats med Vital och läpparna har fuktbehandlats

  • Muskelavslappnande

    Softlift – kombinationsbehandling - Här har använts både fillers och muskelavslappnande för att behandla tårdiket, arga rynkan mellan ögonbrynen samt för korrigering av mindre assymetri.