Softlift

Softlift – kombinationsbehandling

softliftEtt softlift är en kombinationsbehandling med muskelavslappnade “botox” ett läkemedel för att slappna av överaktiva muskler t ex i mellan ögonbrynen, horisonella linjer i pannan, linjer vid ögonen (så kallade kråkspakar), ibland sura mungipor, gropar i hakan eller starka muskler ovanför överläppen. Vi kan också dämpa en överläpp som åker upp ovanför tandköttet när du ler (så kallat “gummie smile”). Allt anpassas efter varje kunds förutsättningar och behov. Vi ger dig resultatet du vill ha med hjälp av botullinumtoxin.

Detta kombineras sedan med fillers= hyaluronsyra, ett ämne som finns och produceras i vår vävnad, men som avtar med ålder. Hyaluronsyran liknar vår egen, men är kemiskt framtagen och ger därför inga allergiska reaktioner. Valet av produkt beror på vilken behandling vi ska utföra och produkterna finns i olika tjockleksgrad. Hyaluronsyran injiceras i huden för att bygga upp vävnaden inifrån och ge tillbaka eller bibehålla spänst, volym och en vacker hud.

I ett softlift  anpassar vi behandlingen efter varje kunds behov vi kan bygga upp volym över okben, mellanansikte och under ögon. Vi kan skapa skarpare hak- och käklinje och gömma de så kallade ‘hamsterpåsarna’, volym kan ge karaktär till en odefinierad haka. En sned näsa kan med hyaluronsyra fyllas ut för att bli rakare eller dölja kantigheter av en knöl. Vi kan mjuka av linjerna mellan näsa och mun sk nasolabialveck och ge stöd åt sura mungipor marjonettlinjer eller commisurer. Vi kan ge stöd åt tunna örsnibbar så att örhängena sitter bättre och vackrare. Vi kan förstora eller förstärka läpparnas form och volym diskret och sensuellt. Möjligheterna är oändliga.

Resultat – fillerbehandling syns direkt, kan vara svullet direkt efter och något dygn framöver men muskelavslappnade botullinumtoxinet tar några dagar upp till 2 veckor att ge full effekt att musklerna slappnar av. Med filler behöver vi en uppbyggnadsfas om det är mycket volym som ska återskapas. Därefter krävs underhåll på ca två gånger per år. Behandlingen genomförs med injektioner så få stick som möjligt medför viss smärta, vi förbedövar vid behov med effektiv bedövnings kräm Lidocain och Tetrakain.

Vi använder välkända Restylane produkter från Galderma. Det innebär att för en fillers behandling i Stockholm kan du tryggt besöka ENTOUCH.

Vi har paketerat våra behandlingar i BRONS, SILVER, GULD och PLATINUM för att det ska bli lättare att veta vad behandlingen innebär och innehåller. Det är dosen, mängden, och vilka Restylaneprodukter som används i behandlingen som reglerar kostnaden och resultatet. Vi bygger för långa resultat och påverkar framtidens åldrande på ett naturligt och fint sätt.

ENTOUCH Brons Muskelavslappnande + 1 ml Restylane Brons beroende på dos 8 100-9 400 kronor.
ENTOUCH Silver – Muskelavslappnande, face -panna, argrynkan, kråksparkar, sura mungipor och haka + 2 ml Restylane produkter Silver 12 900 kronor.
ENTOUCH Guld – Muskelavslappnande, full face, panna, argrynkan, kråksparkar, sura mungipor, haka, hamsterpåsar och platysmaband s.k. Nefertiti lyft  + 1ml fillers eller mindre mängd botox och 2-3ml filler Guld 16 400 kronor.
ENTOUCH Platinum -Muskelavslappnande panna, argrynkan, kråksparkar, sura mungipor, haka, hamsterpåsar och platysmaband s.k. Nefertiti lyft + 3 ml fillers eller mindre mängd botox och ytterligare 1ml fillers. Platinum 19 900  kronor.

Komplettera gärna ditt Softlift med behandlingar för din hudkvalité som med Ultra V trådlyft, kemiska peelingar, ansiktsbehandlingar, borttagning av ytliga blodkärl, pigment, prickar  eller en kur med M.Pen -microneedeling.

Bra att veta:

För att minska risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du  5 dagar inför behandlingen, undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t ex Treo och Magnecyl), NSAID-preparat (t ex Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, Omega 6 och E-vitamin.

Läs om ENTOUCH i ett reportage om Softlift på improveme.se


Boka tid här!

Före/efter – bläddra och se fler

  • fillers

    Softlift - Fillers har skapat mjukhet och volym över kindben, hudkvalitén under ögonen har förbättrats med Vital och läpparna har fuktbehandlats

  • Muskelavslappnande

    Softlift – kombinationsbehandling - Här har använts både fillers och muskelavslappnande för att behandla tårdiket, arga rynkan mellan ögonbrynen samt för korrigering av mindre assymetri.